• Wielrenners Alfa

    Alfa Accountants en Adviseurs

Alfa's Masterclass Dutch Food Valley Cycling Team 20 juni 2019

05-06-2019, 12:03 | Lezersnieuws | Dilia

Donderdag 20 juni organiseert Alfa Accountants en Adviseurs een masterclass voor wielrennende ondernemers onder leiding van het Dutch Food Valley Cycling Team. Altijd al willen meetrainen met jonge elitewielrenners? Dit is je kans!

Alfa Bennekom sponsort samen met Alfa Amersfoort-Nijkerk en Alfa Barneveld het Dutch Food Valley Cycling Team. Het Dutch Food Valley Cycling Team is hét elite-/beloftenteam in de Food Valley-regio en fungeert als opleidingsteam voor wielrenners die de ambitie hebben de opstap te maken naar continentale teams. Donderdag 20 juni zullen een aantal van deze renners ons van een masterclass voorzien in de FoodValley-regio. De lengte van de tocht zal ongeveer 80 km zijn.

Programma:

13.00 uur     Ontvangst met koffie/thee en gelegenheid tot omkleden
13.30 uur     Start masterclass
17.30 uur     Einde masterclass en gelegenheid tot douchen en omkleden
18.00 uur     Barbecue en netwerken
20.00 uur     Einde

Na de training is er tijdens de barbecue gelegenheid om met elkaar te netwerken. Daarbij zal oud prof-wielrenner Jan van Velzen ook meer informatie geven over voeding voor, tijdens en na het wielrennen. Uiteraard kunnen hij en de renners ook ingaan op eventuele vragen die je hebt.

Locatie

Alfa Accountants en Adviseurs
Van Siburgstraat 2-4
3863 HW  Nijkerk

Aanmelden

Aanmelden kan tot 12 juni aanstaande via e-mail: bennekom@alfa.nl.
Let op: het aantal plaatsen is beperkt.

Deelname aan deze masterclass is gratis en voor eigen risico. Het dragen van een valhelm is verplicht. Omdat we tijdens de tocht voor diverse uitdagingen komen te staan wordt verwacht dat je een redelijke fietservaring hebt en dat je vaker tochten van deze afstand fietst!