Afbeelding
Mark Gunnink / Gunnink Fotografie

Coronavirus treft ook vrouwenploeg van Polar Bears

11 maart 2020 om 17:09 Waterpolo Coronavirus

EDE De maatregelen rond het uitbreken van het coronavirus in de provincie Noord-Brabant treffen ook de vrouwenploeg van Polar Bears uit Ede.

door Boy Imminck

De waterpolosters zouden komende zaterdag in de eredivisie aantreden tegen het team van PSV in Eindhoven. Maar door de maatregelen die de provincie dinsdag afkondigde, is die wedstrijd afgelast. Ook zwembond KNZB meldt dat alle competitiewedstrijden in Noord-Brabant tot en met maandag 16 maart niet doorgaan. ,,Polar Bears heeft officieel bericht gehad vanuit de KNZB. De wedstrijd gaat definitief niet door'', aldus Sjoerd Bouwmeester van Polar Bears. 

OOK NIET ELDERS De KNZB meldt verder ook dat 'deelnemers aan KNZB-activiteiten afkomstig uit Noord-Brabant kunnen ook niet deelnemen aan activiteiten elders in het land'. De mannenploeg van Polar Bears speelt op zaterdag 11 april thuis tegen de mannenploeg van PSV. Vooralsnog gaat dat duel nog gewoon door.

Kijk hier voor corona-adviezen van het RIVM. Tips, aanwijzingen, suggesties of aanvullingen bij dit verhaal? Laat het ons weten via: ede.stad@bdu.nl. 
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie