• De bar van Zuzu.

    P.B. Doornenbal
  • zittuh.

    P.B.Doornenbal

Zuzu Kitchen-Bar opent deuren

Advertorial

EDE ,,Je komt er de beroemde filmsterren nog net niet tegen, maar in Zuzu Kitchen-Bar voel je de trendy hippe sfeer uit Miami-Florida", vertelt Ruud de Corte van Zuzu. ,,Hier en daar kijken roze flamingo's mee als je eet en drinkt in deze nieuwe hotspot, gevestigd aan de Bennekomseweg 24 in Ede."

De deuren van Zuzu Kitchen-Bar gingen onlangs open. Met de sfeer wordt ingezet op de speciale vibes van Miami. Zuzu betekent 'ongewoon' en komt uit het Swahili. ,,Duidelijk is dat je hier een vrolijk gevoel krijgt als je binnen stapt. De sfeer is lekker hip, jong en internationaal met een wel heel bijzonder cool interieur. Hier kun je gewoon zeven dagen per week binnenstappen, van 's morgens half negen tot 's avonds half twaalf en in de weekends zelfs tot half één. Parkeren is gratis."

Hij vervolgt: ,,In Zuzu Kitchen-Bar is kun je altijd lekker (zakelijk) lunchen en elke avond dineren. Maar ook tussendoor is de cappuccino en gin-tonic zeker een aanrader. En het is er fijn om te werken op de laptop, want de wifi is gratis én razendsnel."

INTIMITEIT Bij het kleurrijke interieur ligt de focus op de intimiteit met een 'female touch'. Elk gedeelte heeft een eigen unieke sfeer met gebruik van de kleuren zacht roze, avontuurlijk groen en warm geel. ,,Zo is er bijvoorbeeld een botanische hoek met veel exotische planten, terwijl de bar juist cool urban style is met een gezellige hoek met mooie banken in flamingo pink."

Zuzu Kitchen-Bar serveert herkenbare wereldse gerechten, maar wel met een verrassende twist. Vis, vlees en vegetarische specials met mediterrane en oosterse accenten. Geïnspireerd op diverse internationale keukens. Van een zeer goede hamburger en steak tot gamba's en carpaccio.

,,Op de menukaart vind je lekkere bites (soepen, fingerfood, kaasplanken en gebak), lunch (open bread, klassiekers, hot veggie en signature drinks), starters (soep en planken, international), salades (fris en classics), mains (Mediterranee, sides, exotics en go healthy), desserts (chocola, kaas, citroen, brulee), acht soorten koffie en negen soorten thee, plus champagne en negen soorten witte of rode wijnen. Naast een keur aan bieren (fles en tap) kunnen gasten ook sapjes/fris, sterke drank, bijzondere cocktails en heerlijke type gin-tonic bestellen."

De Corte: ,,De kans is wel heel groot dat Zuzu Kitchen-Bar in Ede bijzonder populair wordt. Een trendy hotspot, 'the place to be'. Drie grote flamingo's in een koperen bad heten de gasten bij de entree al van harte welkom."

Reserveren voor een diner kan via www.hotelreehorst.nl. In het najaar beginnen de speciale Zuzu Events zoals de 'Love Party Dinners' op zaterdagavond.