• Google Maps

Win je winkel in het centrum van Ede

EDE Wie ideeën genoeg heeft voor een eigen winkel, maar er nog niet in geslaagd is om deze ideeën tot uitvoering te brengen, kan nu zijn eigen winkel winnen in de Achterdoelen.

De winactie is een samenwerking van Bouwinvest, Rabobank Valleigroep, MKB-ter en de gemeente Ede. ,,Neem ons mee in je idee en win je eigen winkel. Er staat een prachtige inrichtklare winkel voor je klaar waar je snel kunt beginnen", aldus de gemeente. Naast een winkelpand, krijgt de winnaar een huurvrije periode van zes maanden en gratis ondersteuning van een financieel expert van de Rabobank. Ook krijgen de winnende ondernemers begeleiding van accountantskantoor MKBTR+.

PITCHAVOND De inschrijving voor de actie sluit half augustus. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan er door de organisatie worden besloten om deelnemers uit te nodigen voor een pitchavond, die in september gepland wordt. Een vakbekwame jury kiest dan de kandidaat met het meest haalbare, innovatieve, of spannendste idee. Inschrijven kan via http://www.winjewinkel.nl/