• Sandra Çelik kreeg de prijs uit handen van Fred van Leer.

    VoteCompany

'Waardering voor harde werken'

EDE Sandra Çelik straalt van oor tot oor. En dat is volkomen terecht. Tijdens de awardshow van de Verkiezing van de Leukste Kapsalon, op zondag 3 juni, is haar kapsalon In2Hair in de prijzen gevallen. In2Hair is uitgeroepen tot leukste kapsalon van Ede met een waarderingscijfer van 9,7. Bovendien eindigde In2Hair als negende in de categorie 'leukste kapsalon van de provincie Gelderland'.

Feike Klomp

Het is niet voor het eerst dat de goedlachse Sandra Çelik een prijs wint. ,,Vorig jaar deed ik mee in de categorie zzp-kapper, won ik ook al, werd vierde van de provincie Gelderland en landelijk behaalde ik een mooie plek in de top twaalf. Dit jaar deed ik mee in de categorie Kapsalon. Het is zo geweldig allemaal. Een droom is uitgekomen."

STEMMEN Hoe is de Award tot stand gekomen? Vanaf 12 maart tot en met 6 mei kon iedereen via www.kapperenkapsalon.nl een stem uitbrengen op zijn of haar favoriete kapper, zzp-kappers en kapsalons.En dat heeft dus voor de Edese kapster geresulteerd in een prijs.

,,Ik kreeg de prijs uitgereikt door niemand minder dan Fred van Leer. Een van de bekendste stylisten van ons land. Samen met hem ging ik op de foto." De feestelijke uitreikingen vonden plaats tijdens The Hair X-perience, het grootste kappersevent van Nederland in Gorinchem. De organisatie ervan was in handen van de Vote Company, The Hair X-perience en FNV Mooi.
AANDACHT ,,Klanten konden reageren op punten als prijs-kwaliteitverhouding en klantgerichtheid. Het was erg fijn om de leuke reacties van klanten te horen of te lezen op bijvoorbeeld onze Facebookpagina. Die dankbaarheid is de waardering voor het harde werken, daar doen we het voor."

NUCHTER De Edese kapster blijft over al deze 'schouderklopjes' overigens verder erg nuchter. ,,Ik heb het leukste vak van de wereld, ik geniet ervan als klanten met een lach weer de deur uitgaan, maar ik blijf met benen op de grond staan. Die combinatie wordt blijkbaar gewaardeerd. Ik ben gewoon blij. "

In2Hair bestaat nu zo'n 2,5 jaar en heeft al een flinke vaste klantenkring. ,,Mijn klantenkring, dames, heren en kinderen, komen uit de directe omgeving, maar ook uit andere delen van Ede." Stilzitten en achteroverleunen is er niet bij: ,,Zeker niet. Ik hou ontwikkelingen en trends goed bij, volg trainingen en cursussen om de klant goed en professioneel te knippen. Dat maakt het vak ook zo boeiend."
In2Hair werkt in de salon met de professionele producten van Matrix voor mooi, verzorgd en gezond haar. Sandra Çelik werkt bij voorkeur op afspraak: ,,Dat is zowel voor de klant als voor mij het meest praktisch. Je weet wanneer je aan de beurt bent, en ik kan zo de volledige aandacht aan iedereen geven."

In2Hair is gevestigd aan de Stationsweg 18 in Ede. Ze zijn bereikbaar op telefoon 0318-301863, e-mail: info@in2hairede.nl. w in2hairede.nl