• Gerwin van Luttikhuizen

Vraag en aanbod komt samen op VastgoedpuntEde

EDE Een pand of kavel voor een onderneming, een woonkavel of een stuk grond herbestemmen voor bijvoorbeeld een uniek initiatief? De gemeente Ede heeft veel vastgoed in haar bezit en ontvangt met regelmaat diverse vastgoedinitiatieven. Deze initiatieven worden gelinkt aan beschikbare gemeentelijke- en niet-gemeentelijke locaties. Op de nieuwe website www.ede.nl/vastgoedpuntede is nu in een paar muisklikken wat de mogelijkheden zijn.

De website wordt ondersteund door een team dat gespecialiseerd is in de Edese vastgoedmarkt: VastgoedpuntEde. Ondernemers en inwoners kunnen hier terecht voor vragen en advies over panden, gronden en bedrijfs- en woonkavels binnen de gemeente Ede. Maar zij geven ook advies over de te doorlopen (bestemmingsplan) procedures. Kortom, een centrale plek waar vraag en aanbod samenkomen.

STEENTJE BIJDRAGEN Wethouder Johan Weijland: ,,We hebben een breed aanbod binnen ons gemeentelijk vastgoed en we nodigen iedereen uit om nieuwe initiatieven of ontwikkelingen, groot of klein, gemeentelijke of niet-gemeentelijke locaties te delen via VastgoedpuntEde. Hiermee kan iedereen een steentje bijdragen aan nieuwe goede initiatieven binnen Ede."

Vanaf vandaag kan iedereen het beschikbaar gemeentelijk vastgoed ook online bekijken. Het aanbod is verdeeld in woon- en bedrijfskavels, koop- en huurpanden, agrarische gronden en locaties die vanwege een functieverandering verder ontwikkelt kunnen worden. Meer weten of een initiatief delen? Stuur een e-mail naar vastgoedpunt@ede.nl.