• Lidl

Vernieuwde Lidl opent winkel aan Bellestein

EDE Supermarkt Lidl opent woensdag 21 februari zijn vernieuwde filiaal in winkelcentrum Bellestein. Klanten kunnen vanaf deze dag weer in de supermarkt terecht voor alle boodschappen.

Na ruim een maand verbouwen heeft de winkel een flinke opknapbeurt gekregen en is de vloeroppervlakte aanzienlijk groter geworden. Daarnaast heeft het filiaal nu ruimere openingstijden, namelijk maandag tot en met zaterdag tot 21.00 uur geopend. Op zondag is de supermarkt van 12.00 tot 17.00 uur open.

GRATIS WINKELEN Klanten ontvangen 21 februari rond 08.30 uur een lot waarmee ze kans maken op een minuut gratis winkelen. Met deze prijs wordt de winkel om 09.00 uur feestelijk geopend. De eerste honderd klanten ontvangen een gratis boeket bloemen en bovendien is er tijdens deze dag voor iedereen een gratis bigshopper. Gedurende de hele week zijn er feestelijke openingsacties en mooie non-food aanbiedingen.

,,Wij zijn er erg blij met ons vernieuwde filiaal hier in Ede. Met het verse assortiment groente en fruit, broodjes en bloemen hopen wij alle inwoners van Ede en omstreken dagelijks te verrassen", aldus supermarktmanager Bas.