• Domicilie
  • Domicilie

Verkoop project VredeKwartier van start

EDE De verkoop van de eerste fase in het nieuwbouwproject VredeKwartier in Ede gaat van start. Geïnteresseerden zijn dinsdagavond 30 mei tussen 19.30 en 21.00 uur welkom in De Heidebrouwerij, aan de Nieuwe Kazernelaan 2 (gebouw 3) in Ede.

Het gaat om de start verkoop van zestien parkrandwoningen (Parkkwartier) en vier vier-onder-éénkapwoningen (VeldKwartier). VredeKwartier ligt op de voormalige Simon Stevin Kazerne aan de noordoostkant van Ede, nabij bos en heide en op korte afstand van Ede-centrum. Er komen in totaal honderd huizen en appartementen, in diverse groottes en prijsklassen.

PARKKWARTIER De zestien parkrandwoningen (woonoppervlakte: circa 170-180 vierkante meter) zijn ontworpen voor een vrij uitzicht op het heidepark.

,,Dankzij de bijzondere indeling genieten de bewoners volop van de natuurrijke omgeving. De huizen hebben een royale woonkamer en eetkeuken. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een riante badkamer met luxe sanitair. De zolderverdieping biedt ruimte voor een vierde kamer. Karakteristiek is de dakopbouw: bij een aantal huizen standaard, bij een aantal andere huizen optioneel", vertelt Mirte van Manen van Domicilie makelaars.

VELDKWARTIER ,,De vier huizen van VeldKwartier (woonoppervlakte: circa 125 vierkante meter) hebben op de begane grond een behoorlijke leefruimte, op de eerste verdieping drie slaapkamers en een compleet ingerichte badkamer. Op de zolderverdieping (met vaste trap) is ruimte voor een vierde kamer met dakkapel op het zuiden. Er zijn diverse opties en uitbreidingsmogelijkheden, zoals een uitbouw en een erker."

Zowel de parkrandwoningen als de vier-onder-éénkapwoningen zijn energieneutraal ontworpen, met zonnepanelen en vloerverwarming op de begane grond.

Info op vredekwartier.nl.