• Domicilie

Verkoop laatste woningen VredeKwartier van start

EDE In Ede start op donderdag 1 februari de verkoop van de laatste woningen in VredeKwartier. Geïnteresseerden zijn tussen 19.00 en 20.30 uur welkom in Klein Zwitserland, Lunterseweg 44 in Ede.

Tijdens de vrije inloop van 19.00 tot 20.30 uur kunnen bezoekers zich uitgebreid laten informeren over de woningen, de directe omgeving én over het project VredeKwartier. De verkoopdocumentatie en prijzen liggen klaar. De architect licht het ontwerp toe en de project- en verkoopteams van Kelderman Bouw en Domicilie Makelaars zijn aanwezig om alle vragen te beantwoorden.

BOSKWARTIER De zestien bosrandwoningen, bestaande uit vier twee-onder-één-kapwoningen en twaalf geschakelde woningen, hebben een modern ontwerp en veel woonruimte (ca. 159 m2). De eerste verdieping telt drie slaapkamers, een complete badkamer en een bergruimte. De tweede verdieping biedt standaard ruimte aan een vierde slaapkamer met royale overloop. Optioneel is een vijfde slaapkamer of een atelier mogelijk. Er is een groot dakterras met glazen balustrade. Kenmerkend zijn de raampartijen, zoals een grote glazen erker op de tweede verdieping. Bovendien heeft elke woning twee eigen parkeerplaatsen en een ruime berging. Alle woningen hebben een ruime tuin met een zonnige ligging.

HEIDEKWARTIER HeideKwartier bestaat uit twaalf betaalbare woningen, dertien huurwoningen, acht hoekwoningen en een royale tussenwoning. Op 1 februari gaan de 21 koopwoningen in de verkoop. De hoekwoningen en de royale tussenwoning staan op een verrassend grote kavel (170 - 250 m²) en hebben twee eigen parkeerplaatsen. Deze negen woningen zijn 5,7 meter breed en hebben een woonoppervlak van ca. 128 m². De eerste verdieping heeft standaard drie slaapkamers en de badkamer. De zolderverdieping biedt diverse indelingsmogelijkheden, zoals een vierde kamer. De buitenkant van de woning is naar smaak aanpasbaar. Er zijn tevens veel uitbreidingsmogelijkheden mogelijk.

VredeKwartier ligt aan de noordoostkant van Ede, nabij bos en heide en op korte afstand van Ede-centrum. Er komen in totaal honderd huizen en appartementen.