• Domicilie Makelaars Ede

Veel belangstelling project op Simon Stevinkazerne

EDE De Sysselte Lanen wordt een statige woonomgeving met luxe vrijstaande- en twee-onder-één-kap-woningen. Het unieke van dit project is dat toekomstige bewoners in een co-creatie traject de mogelijkheid hebben om hun woning samen te stellen. Aan het woord is Erik Dekker van Domicilie Makelaars Ede.

Hij vervolgt: ,,Het voelt bijna alsof u uw eigen droomhuis bouwt, met als voordeel dat alle randzaken zoals het aanvragen van vergunningen en het aansturen van derden uit handen wordt genomen. De omgeving is magnifiek; aan de ene kant de glooiende heuvels met paarse heide en aan de andere kant metershoge bebossing."

,,Sysseltse Lanen ligt op één van de mooiste locaties binnen de kazerneterreinen, direct aan de Ginkelse Heide, maar ook dichtbij het centrum en station Ede-Wageningen en de A12 en A30."

Naar aanleiding van eerdere input van belangstellenden is er de afgelopen week een uitwerking gepresenteerd van het plan en de woningontwerpen. De geselecteerde architecten: LSWA, 19 Het Atelier en ZEEP hebben de woningontwerpen toegelicht en individuele woonwensen vertaald. Tevens werd een voorlopige verkaveling getoond met een verscheidenheid aan woningontwerpen. Zodra de verkaveling definitief is vastgesteld, kan het ontwerptraject voor de woningen daadwerkelijk van start gaan.

De officiële start van de verkoop staat gepland in december van dit jaar.

Meer informatie is verkrijgbaar bij Domicilie Exclusief, telefoonnummer 0318-693502 en op sysseltselanen.nl