• Helma van Garderen en Gerard Pater voor hun pand aan de Dorpsstraat in Lunteren

    Ted Walker

Van een medewerkster tot de 'baas'

Advertorial

EDE Helma van Garderen uit Ederveen is sinds 1 januari mede-eigenaar van Goedvastgoed Makelaardij. Samen met Gerard Pater is zij het gezicht van het makelaarskantoor. Goedvastgoed is werkzaam in de hele gemeente Ede en is gevestigd aan de Dorpstraat 47 in Lunteren. Ook in Ederveen aan de Hoofdweg 81a beschikt de makelaar, samen met Varias Verzekeringen, over kantoorruimte.

Ted Walker

Van Garderen is voor klanten geen onbekend gezicht. Ze is al drie jaar werkzaam bij Goedvastgoed. Afgelopen zomer rondde zij haar HBO Bedrijfskunde af. Met dit diploma op zak zou zij direct aan de slag kunnen als bedrijfsadviseur of projectleider. Maar als medewerker van Goedvastgoed Makelaardij kwam Van Garderen erachter dat haar hart ligt bij de makelaardij. Daarom is zij momenteel bezig met de makelaardij opleiding.

STERK TEAM Goedvastgoed Makelaardij is in 1999 opgericht door Gerard Pater die nog steeds met veel plezier bij het kantoor werkt. Met Helma van Garderen als partner is hij in zijn nopjes. ,,Wij vormen samen een sterk team'', meent Van Garderen. Dat klanten hier ook zo over denken, blijkt onder andere uit recensies die klanten achterlaten op Funda: 'Het contact met de makelaars was top. Er was altijd een luisterend oor, wij konden te allen tijde bellen. Ze kwamen hun afspraken goed na en probeerden overal mee te helpen. De koffie stond altijd klaar. Kortom, een fijne, open en duidelijke werkwijze met een prima resultaat.'

RECENSIE ,,Een dergelijke recensie maakt mij een gelukkig mens'', reageert Gerard de Pater. ,,We hebben niet de ambitie om heel groot te worden als bedrijf of heel veel geld te verdienen. Bereikbaar zijn, een lage drempel en klaar staan voor mensen. Dat zijn waarden die ons gelukkig maken. En dat terug krijgen van klanten, blijft heel fijn en bijzonder.''

Goedvastgoed Makelaardij werkt geheel zelfstandig en is een klein kantoor. De klant heeft te maken met Helma van Garderen en Gerard Pater. Meer smaken zijn er niet. ,,Gerard en ik bespreken ook alle klanten met elkaar. We weten van elkaar wat er speelt en kunnen elkaar naadloos overnemen. Daarbij verkopen we niet meer woningen tegelijk dan dat we aankunnen. Iedere klant krijgt de volle aandacht voor zijn of haar belangen'', zegt Helma van Garderen. Goedvastgoed Makelaardij is zes dagen in de week bereikbaar, zowel in de avonduren als op zaterdag. Een afspraak maken voor een bezichtiging buiten kantooruren is geen enkel probleem.

DESKUNDIG ADVIES ,,Bij ons kunt u terecht voor een vlotte koop of verkoop van uw woning, zonder poespas, maar wel voorzien van deskundig advies. Dat is onze belofte. Bel gerust voor een vrijblijvende kennismaking of een gratis waardebepaling van uw pand. Ons telefoonnummer is 0318-461324. Mailen kan natuurlijk ook; Lunteren@goedvastgoed.nl is het adres'', besluiten Gerard Pater en Helma van Garderen.