• Randstad Ede

Succesvolle meet-and-greet voor bedrijven en werkzoekenden

EDE Bij Randstad in Ede vond donderdagavond een meet-and-greet plaats waarbij 6 bedrijven zich presenteerden aan meer dan 140 werkzoekenden. Onder de aangesloten bedrijven bevonden zich onder meer: Go-tan, Matemco, HSV, Merieux, Rheinmetall en Joop van Zanten 

De bedrijven hebben meerdere vacatures openstaan in de logistiek, HR en techniek en gingen daarom in gesprek met de enthousiaste werkzoekenden.

VACATUREWAND De werkzoekenden kregen bij de vakschool van Randstad meer informatie over opleidingstrajecten in de techniek en er was een vacaturewand met actuele vacatures in de regio. Daarbij konden zij zich ook direct presenteren bij de opleider Verder in Techniek.

MATCH Veel van de 140 werkzoekenden gingen uiteindelijk de deur uit met een sollicitatiegesprek of een opleidingsplaats bij een van de opleidingen van de Randstad Vakschool. Daarbij is de eerste match vrijdag al een feit en kan de eerste persoon beginnen aan zijn nieuwe uitdaging.

HERHALING Omdat het evenement volgens Randstad een groot succes was, met enthousiaste deelnemende bedrijven, volgt binnenkort mogelijk een herhaling van de meet-and-greet.