• Speeddaten tussen vraag en aanbod

    Foto Beursvloer Ede

Speeddaten op Valentijnsdag in Ede

EDE  In het volle Atrium van Cultura klinkt na de bevlogen opening van Burgemeester Cees van der Knaap een gongslag en de Matchvloer begint te bruisen. Honderden speeddates tussen vraag en aanbod vinden plaats. De ene match na de andere wordt gesloten en er verschijnen meer en meer knipperende hartjes. Beursvloer Ede is back in town en vindt op 14 februari 2017 voor de tweede keer plaats. Match ook mee op Valentijnsdag tijdens 'De Beursvloer van de liEfDE'.

 

SUCCESVOLLE EERSTE EDITIE Tijdens de succesvolle eerste editie van Beursvloer Ede in het Cinemec sloten ruim 200 deelnemers 154 matches op het gebied van o.a. menskracht, materialen, marketing en advies. Let wel, met gesloten beurs. De bijbehorende maatschappelijke waarde bedroeg maar liefst  255.000 euro en 83% van de matches zijn daadwerkelijk uitgevoerd!

 

GROTE EN KLEINE MATCHES Op de Beursvloer worden matches van alle soorten en maten gesloten, want iedereen heeft wat te bieden. Zo heeft Bouwbedrijf Kreeft na een mooie match op de eerste editie kosteloos een keukenblok en wandtoilet geplaatst bij Dierenambulance Gelderse Vallei. Maar organisaties zijn ook simpel geholpen met honderd kopietjes, een uurtje delen van communicatiekennis of een dagje inzetten van bedrijfsauto's. Een kleine moeite van uw bedrijf, een wereld van verschil voor een  maatschappelijke organisatie! Iets terug doen voor de omgeving waarin u opereert is het doel.

 

AANBIEDERS EN VRAGERS Cultura zal daarom op 14 februari 2017 vanaf 15.30 uur haar deuren openen voor Beursvloer Ede en om 16.00 uur gaat het matchevent officieel van start. Aanbieders vanuit het bedrijfsleven, de overheid en onderwijsinstellingen proberen de hulpvragen in te vullen van de Vragers bestaande uit maatschappelijke organisaties. De Vragers bieden op hun beurt een tegenprestatie aan de Aanbieders, want voor wat hoort wat.

 

INFORMATIEBIJEENKOMST Er zijn o donderdag 19 januari informatiebijeenkomsten voor vragers en aanbieders waarin uitgelegd wordt hoe de Beursvloer werkt. Zie de Agenda rechts.

Match mee op 14 februari in het prachtige Atrium van Cultura en geniet met elkaar na tijdens de afsluitende netwerkborrel. Deelname is gratis.

Kijk voor meer informatie of direct aanmelden op www.beursvloerede.nl.