• Welkoop

Specialist voor tuin en dier breidt uit

EDE Welkoop Ede opent donderdag 28 maart een geheel nieuwe winkel in Ede. Het pand aan de Lorentzstraat 2D-1 biedt met 1.200 vierkante meter alle ruimte voor de ambities van Welkoop: een volledig assortiment voor tuin en dier en een prettige winkelbeleving voor klanten.

Dit jaar werd Welkoop voor het vijfde jaar op rij verkozen tot 'Beste Winkelketen van Nederland' in de categorie Dierenspeciaalzaken. Daarnaast is Welkoop ook 'Beste Winkelketen' in de categorie 'Tuin.' Deze kwaliteit, expertise en service vormen de basis voor de nieuwe winkel in Ede.

TROTS Ondernemer Marco de Bock heeft al jarenlang ervaring met zijn succesvolle Welkoopwinkel in Wekerom en is trots nu, samen met zijn zoon Sander de Bock, een tweede winkel te openen. ,,De Lorentzstraat is een zeer goed bereikbare en fantastische locatie. Er is ruime parkeergelegenheid en we richten het pand in voor optimaal winkelgemak. We zijn nu druk bezig met het inrichten van de winkel en de aankleding van het gehele pand. Het is tot donderdag 28 maart nog een spannende klus die geklaard moet worden, maar met behulp van een inrichtingsploeg vanuit Welkoop en vele handjes vanuit de winkel uit Wekerom, familie en vrienden gaat het zeker lukken." Beide ondernemers kijken uit naar 28 maart en hopen u op de Lorenzstraat daar te mogen verwelkomen.

MOEDERBEDRIJF Terwijl de voorbereidingen voor de nieuwe winkel in Ede in volle gang zijn, bereidt het hoofdkantoor van de winkelketen zich voor op een verhuizing van Ede naar Apeldoorn. Moederbedrijf Agrifirm is er al gevestigd en Welkoop kan daar de uitbreiding realiseren die nodig is om de groei van de organisatie te faciliteren. De verhuizing zal in de loop van 2020 een feit zijn.

TUIN EN DIER Met 149 winkels en een webwinkel is Welkoop hét merk met verstand van tuin en dier. Een breed assortiment, deskundig advies en service die nét een stapje verder gaat, dat is waar het bedrijf goed in is. Het assortiment kent vijf hoofdgroepen die ook in de winkels duidelijk herkenbaar zijn: 'Dier & Welzijn', 'Plant & Zorg', 'Werken in de tuin', 'Genieten in de tuin' en 'Werkkleding & Schoeisel'. In deze categorieën voert Welkoop producten van A-merken én van eigen labels. ,,De huismerken staan garant voor een scherpe prijs en uitstekende kwaliteit. Welkoop heeft alles in huis wat mensen nodig hebben om te genieten van hun tuin en dier."

Welkoop Ede
Lorentzstraat 2D-1
6716 AD Ede
ede@welkoop.com
www.welkoop.nl