Snetselaar Diervoeders Lunteren beëindigt activiteiten

LUNTEREN De activiteiten van Snetselaar Diervoeders te Lunteren, handel en bemiddeling in pluimveevoeders, worden per 1 maart 2018 beëindigd. Oprichter en eigenaar Theo Snetselaar wil zich volledig gaan toeleggen op de andere activiteiten van zijn onderneming: Snetselaar Productierechten dat bemiddelt in varkens-, pluimvee- en fosfaatrechten en zijn eigen vleeskuikenbedrijf in Lunteren.

Snetselaar startte het bedrijf in 2006 en verkocht vooral vleeskuikenvoeders aan zelfstandige vrije ondernemers in het midden en noorden van Nederland. De laatste jaren werden de gangbare vleeskuikenvoeders betrokken uit Duitsland.

UITBREIDING Snetselaar Productierechten heeft in de afgelopen tien jaar een gestadige groei doorgemaakt in de bemiddeling van pluimveerechten en varkensrechten. Per 1 januari 2018 is het stelsel van melkvee-fosfaatrechten in werking getreden waar het bedrijf ook actief in zal gaan bemiddelen. Door uitbreiding in deze takken zal ook de personele bezetting op de afdeling administratie ongewijzigd blijven.