• Ik bennekom
  • Ik bennekom

Shirt met slogan 'Ik bennekom' voor trotse inwoners

BENNEKOM Getogen Bennekommers Joran Lammers, Onno Feith, Jules Stuyt en Quirijn Stuyt willen de trots van de Benekommer versterken door middel van de slogan 'Ik bennekom'. De initiatiefnemers zijn van plan t-shirts te gaan verkopen met deze opdruk. 

,,Amsterdam communiceert al bijna vijftien jaar met de bekende slogan 'i amsterdam'. Het is een slogan die de verbondenheid en trots van de inwoners met de hoofdstad symboliseert. En trots, dat zijn Bennekommers ook op hun dorp", aldus de initiatiefnemers.

LUDIEKE WIJZE Volgens Ik bennekom heeft het dorp een goede verbinding met andere steden, veel groen en een actief verenigingsleven. De initiatiefnemers vinden dat Bennekommers daar best trots op mogen zijn: ,,Om die trots bij de Bennekommers op ludieke wijze te versterken, hebben we besloten dit shirt te ontwikkelen. Zodat je vol trots kunt zeggen: Ik bennekom."

CROWDFUNDING Ik bennekom heeft ook een kraam op de Vlegeldag, die dit jaar op woensdag 22 augustus plaatsvindt. ,,Het gaat om een crowdfundingproject. Bij genoeg geïnteresseerden zullen de shirts daadwerkelijk geproduceerd worden." Een shirt kost 10 euro en is beschikbaar voor heren, dames en kinderen. Bezorgkosten zijn gratis binnen Bennekom, Ede en Wageningen.

Daarnaast kunnen geïnteresseerden een pre-order plaatsen op www.ikbennekom.nl