• Alfa Accountants en Adviseurs
  • Alfa Accountants en Adviseurs
  • Alfa Accountants en Adviseurs

Ondernemers rijden wielertocht door FoodValley-regio

BENNEKOM Een peloton van veertig ondernemers en ondernemende wielrenners trotseerde donderdag de hitte tijdens een tocht van 105 kilometer dwars door de FoodValley-regio. De wielertocht werd georganiseerd door Alfa Accountants en Adviseurs uit Bennekom, in samenwerking met het Dutch Food Valley Cycling Team (DFVCT). 

Met deze tocht wilden Kees Cuperus (directievoorzitter Alfa Bennekom) en René Bastiaansen (teammanager Dutch Food Valley Cycling Team) ondernemers uit de FoodValley-regio een sportieve mogelijkheid bieden om te netwerken en elkaar beter te leren kennen. Volgens René en Kees vormen wielrennen en ondernemen een gouden combi: „Samen willen we het wielrennen als verbindende factor in de FoodValley-regio voor ondernemers inzetten. Het is een prachtige manier om ondernemers te verbinden én de regio op de kaart zetten."

RIT Als start- en eindpunt van de tocht was het clubhuis van Wielervereniging Ede gekozen. Wielervereniging Ede is één van de clubs die renners levert aan het Dutch Food Valley Cycling Team. Na een korte kennismaking verwisselen de ondernemers hun pak voor het wielertenue en werd begonnen aan de rit van ruim 100 kilometer door de FoodValley-regio.

TIJDRIT Zes beloften- en eliterenners gaven al rijdende tips uit het profpeloton. Renners die lek reden, werden door begeleiding van de professionele DFVCT-ploegleidersauto weer snel in de koers gebracht. Als extra uitdaging reden de ondernemers een tijdrit. De winnaar ontving een Alfa- en DFVCT-tenue. Na de masterclass konden de ondernemers uitgebreid met elkaar netwerken tijdens een buffet.

GESLAAGD Deelnemer Dirk Jan van den Brink van Bouwbedrijf Kreeft: „Een super initiatief. Alfa staat bekend om het organiseren van mooie clinics de afgelopen jaren en ook deze dag was zeer geslaagd. Het is leuk om de relatie met elkaar te versterken door middel van onze gezamenlijke passie voor fietsen." 

Alfa en DFVCT verwachten in 2019 opnieuw een masterclass te organiseren.