• Denise Geutjes, notaris Marcel Masmeijer en Mick van Capelleveen.

    Ted Walker

Nieuwe notaris gevestigd in Lunteren

Advertorial

EDE ,,Ons kantoor is laagdrempelig en er heerst een ‘no-nonsense’ cultuur. Ons doel is het leveren van betaalbare kwaliteit. Daardoor zijn we veelal het goedkoopste notariskantoor in de gemeente Ede zonder in te leveren op de juridische kwaliteit van de diverse diensten die wij aanbieden.’’

Ted Walker

Aan het woord is notaris Marcel Masmeijer van Masmeijer & Van der Heide Notariaat. Masmeijer is 39 jaar en heeft zestien jaar werkervaring in het notariaat. In april 2016 werd hij in de gemeente Ede tot notaris benoemd als opvolger van notaris mr. Van der Kolk. ,,In eerste instantie zijn we op dezelfde locatie blijven werken, maar inmiddels zijn we omwille van parkeerproblemen verhuisd’’, vertelt Masmeijer.

VERHUIZING Het notariaat verhuisde naar de Hertzstraat 2, midden in het Edese industriegebied. Vlakbij de A12 en A30 heeft het kantoor op die locatie een goede bereikbaarheid. Maar de verhuizing leverde meer voordelen op. ,,In eerste instantie zijn we verhuisd omdat we in het centrum tegen het feit aan liepen dat onze eigen parkeerplaatsen werden gebruikt door derden. Hier op de Hertzstraat behoort dat probleem tot de verleden tijd. Een ander voordeel is dat de kosten voor huisvesting nu lager zijn. En dat merkt de klant’’, zegt Masmeijer. ,,Lage bedrijfskosten in combinatie met goed geautomatiseerde processen zorgen voor onze scherpe tarieven. Wij maken gebruik van geavanceerde software die ons een tijdsbesparing op dossiers opleveren en ook nog eens de foutenkans verkleinen.’’

DIENSTEN Masmeijer & Van der Heide Notariaat biedt alle reguliere notariële diensten aan, zoals woningoverdrachten, hypotheken, samenlevingscontracten, testamenten, levenstestamenten, oprichtingen van bv's, stichtingen en verenigingen, aandelenoverdrachten en statutenwijzigingen. Het kantoor Ede heeft een historie van meer dan 35 jaar en beschikt over alle gepasseerde akten van oud notarissen Van der Kolk en De Leeuw. Naast het kantoor in Ede heeft het notariaat nu ook een vestiging in Lunteren aan de Kauwenhoven 30 geopend. Hier staan mr. Denise Geutjes, waarnemingsbevoegd kandidaat-notaris en Mick van Capelleveen, hbo jurist, klaar.

TROTS ,,De kantoororganisatie is na mijn benoeming sterk gegroeid’’, gaat Masmeijer verder. ,,Er is een notaris bijgekomen, twee waarnemingsbevoegde kandidaat-notarissen, een kandidaat-notaris in opleiding, een HBO jurist, een notarieel medewerkster met ruim twintig jaar ervaring en een team van ervaren enthousiaste notarieel medewerkers. Een team waar ik trots op ben en een samenstelling die garant staat voor brede kennis en kunde op hoog juridisch niveau’’, zegt Masmeijer tot besluit.

In contact komen met de notaris? Het telefoonnummer is 0318-652211. Of mail naar info@mvdhnotariaat.nl. Voor meer relevante informatie: www.mvdhnotariaat.nl.