• Marloes Kleijer

Nieuwe eigenaar Melk & Puur

Advertorial

EDE Bonbonnerie Melk & Puur is al ruim elf jaar een begrip in Ede en omstreken. De chocoladespeciaalzaak, die bekendstaat om de heerlijke chocolade van La Bohème, heeft sinds 1 mei een nieuwe eigenaar: Jeremy van Reemst. ,,Ik vind het een eer om deze gezellige 'huiskamerwinkel' voort te mogen zetten", zegt hij. Jeremy heeft grootse plannen met het oog op de toekomst.

In 2005 opende Bert van Eldik de deuren van Bonbonnerie Melk & Puur. ,,Hij heeft er, samen met zijn collega's, een succes van gemaakt. Simpelweg door direct te kiezen voor de allerbeste kwaliteit en dit ook vast te houden", vertelt Jeremy, die altijd al een eigen zaak heeft willen hebben. ,,Toen ik begin maart via via hoorde dat hij Bonbonnerie Melk & Puur zou gaan sluiten, heb ik de stoute schoenen aangetrokken. Ik heb mijn baan bij Eijerkamp opgezegd en ben zo snel mogelijk gaan meedraaien in de bonbonnerie om alles goed onder de knie te krijgen en ervoor te zorgen dat het 'eigen' werd. Op 1 mei was de overname een feit. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat alles voortgezet wordt zoals het was: dezelfde, kwalitatief zeer goede bonbons van La Bohème én meer. Zo is er ook advocaat van TOK en jam, chutney en honing van Mariënwaard."

ONLINE Bonbonnerie Melk & Puur is de enige winkel in de regio die de bonbons van La Bohème verkoopt. Jemery: ,,Mensen komen van heinde en verre om ze te kopen." Om nog meer bekendheid aan de bonbonnerie en deze chocolade te geven, heeft de nieuwe eigenaar een gloednieuwe website ontwikkeld en een Facebook-pagina aangemaakt.

,,Ook online moeten mensen ons weten te vinden. Al meer dan zeshonderd mensen hebben de Facebook-pagina inmiddels geliked, dat is toch geweldig?" Ter gelegenheid van de opening verlootte de bonbonnerie bij iedere honderd likes op Facebook een doosje bonbons naar keuze. ,,Deze actie is superleuk ontvangen."

SAMENWERKEN Jeremy staat ook open voor zakelijke samenwerkingen en bedrijfsbestellingen. ,,Er is al veel interesse. Meerdere winkels en bedrijven hebben ondertussen onze bonbons staan en er ontstaan diverse leuke samenwerkingen, zo gaan het Wijnhuis Ede (Parkweg) en ik samen proeverijen organiseren. Chocolade combineert heel goed met verschillende drankjes", vertelt hij trots.

 

VADERDAG-ACTIE Ter gelegenheid van Vaderdag, komende zondag, heeft Jeremy een nieuwe (Facebook)actie op touw gezet. ,,Op vertoon van de advertentie op Facebook of dit artikel krijgt iedereen twintig procent korting bij aankoop van een doos bonbons voor zijn of haar vader."

Speciaal hiervoor heeft de gedreven ondernemer mooie inpakmaterialen en -linten voor heren aangeschaft. ,,Mat-zwart, grijs en donkerblauw zijn hier de perfecte kleuren voor!"

Uiteraard kan er bij Bonbonnerie Melk & Puur worden gepind.

Bonbonnerie Melk & Puur

Brouwershoef 3, 6711 AJ Ede

Tel.: 0318-629858

Website: www.melkenpuur.com