• RUIG

Nieuwe eigenaar bij RUIG

Advertorial

EDE Goed nieuws bij RUIG drinks & bites. Sinds kort heeft RUIG er een nieuwe eigenaar bij. Marlies Graveland-Koenders neemt het stokje over van Marten. Daarmee zwaaien vanaf nu Luuk Eggels, Marlies Graveland-Koenders en Rob Koenders de scepter over de Edese horecagelegenheid met uitzicht op de markt en de molen.

Marlies Graveland-Koenders is geen onbekende van RUIG. Ze is de vrouw van Rob Koenders, en ook eigenaar van Q's Poolcentrum en Teafreaks. ,,Bij RUIG ben ik verantwoordelijk voor de administratie, marketing en sta ik op vrijdag- en zaterdagmiddag achter de bar. We zijn een team met elk verschillende kwaliteiten. Een win-winsituatie in het belang van onze gasten." De stoerheid van RUIG blijft intact, de vrouwelijke touch van Marlies Graveland-Koenders zorgt voor de nodige nieuwe finetuning.  

GROEI

RUIG is nu zo'n anderhalf jaar geopend en het drietal merkt dat steeds meer vaste bezoekers de zaak bezoeken. Eggels, die het vaakst in de zaak te zien is: ,,We zien ook dat klanten elkaar gaan kennen. Er ontstaan onderlinge contacten. Erg leuk." 

WIJNKEUS

Het drankaanbod van RUIG is een weloverwogen keuze van het team. ,,Natuurlijk kunt u bij ons genieten van frisdranken en diverse (Belgische) bieren, maar onze wijnbar is echt speciaal. Of ervaar de vele gin tonics. In samenwerking met Wijnwinkel Heeren van de Wijn bieden wij 22 soorten, zowel wit, rood als rosé." En dat trekt wijnliefhebbers en fijnproevers aan die 'onder het genot van' RUIG met een bezoek vereren. 

SAMENWERKEN

Graveland-Koenders: ,,Sowieso zoeken wij, waar dit past bij onze bedrijfsfilosofie, bewust de samenwerking met collega-ondernemers. Zo werken we bijvoorbeeld samen met Keurslager Martin ter Stege hier vlakbij. Elke laatste zondag van de maand houden we hier een barbecue. Voor 12,50 euro kunt u onbeperkt genieten. Heerlijk kwaliteitsvlees van Ter Stege doet de rest." Over bites gesproken. RUIG is ook 'the place to be' voor een heerlijk smakelijk gerecht. De kaart is compact maar absoluut gevarieerd. 

BELEVING

Naast dat de gasten zowel binnen als buiten kunnen genieten van het gebodene, is RUIG altijd op zoek naar beleving en actie. Rob Koenders: ,,Ga maar na. Op koopzondag 21 mei van 15.00 tot 20.00 uur houden we hier pal voor de deur een modeshow met het laatste kledingaanbod van Only For Men." Marlies Graveland-Koenders lachend: ,,En jawel, dan showt onze Luuk Eggels kleding op de catwalk."

RUIG beschikt over 54 zitplaatsen. Eten aan de bar is ook mogelijk. Eggels: ,,In overleg verzorgen we zakelijke borrels of verjaardagsfeestjes hier in de zaak. Vraag gerust naar de mogelijkheden."

a [RUIG drinks & bitesBrouwerstraat 13b 6711 AS Ede0318-628226info@ruigede.nlwww.ruigede.nl www.facebook.com/RuigEde