• Het nieuwe directieteam van PartsPoint Group voor haar hoofdkantoor in Ede, inmiddels voorzien van het PartsPoint-logo. Op de foto van links naar rechts: Simon Staadegaard, Johan van Veldhuisen, Frank Doorenbos, Cor Baltus en Peter Meyer.

Nieuwe directie bij PartsPoint Group

EDE PartsPoint Group heeft een volledig nieuwe directie. Het bedrijf is de afgelopen tijd zo sterk gegroeid dat er naast een nieuwe directie ook een nieuwe organisatiestructuur is ingevoerd. PartsPoint Group is actief in de distributie en verkoop van auto-onderdelen en -accessoires. Het bestaat uit vijf bedrijven, namelijk Brezan Automaterialen, Staadegaard, Technische Centrale, AD Benelux en USN-Centuri.

Het nieuwe directieteam wordt aangevoerd door Chief Executive Officer Cor Baltus. Verder bestaat het team uit Johan van Veldhuisen (Chief Financial Officer), Peter Meyer (Director Central Operations), Frank Doorenbos (Director Brezan) en Simon Staadegaard (Director Staadegaard-TC). CEO Cor Baltus: "Ik ben ervan overtuigd dat PartsPoint Group met dit ervaren directieteam elke strijd kan aangaan in onze competitieve branche. Mijn mede-directieleden hebben zich inmiddels op diverse gebieden bewezen en met dit team kijk ik met veel vertrouwen uit naar de toekomst".

INVESTEREN De vernieuwde organisatiestructuur geeft PartsPoint Group meer slagkracht in een tijd waarin de markt vraagt om visie en daadkracht. Om de concurrentie voor te blijven investeerde de PartsPoint Group in 2015 in de uitbreiding van onderdelendepots van waaruit alle Brezanvestigingen en AD-grossiers bevoorraad worden. Hierdoor werden Brezan Automaterialen en AD Benelux als organisatie verder geprofessionaliseerd en wordt voor het garagebedrijf een maximale beschikbaarheid van onderdelen gegarandeerd.