• Veluwse Box

Maaltijdbox met korting: Veluwsebox ook in Ede

EDE Nog maar een paar maanden geleden leverde Chris Heimgartner zijn eerste maaltijdbox af. Vanaf dat moment groeide de Veluwsebox, dé maaltijdbox van de Veluwe, in rap tempo.

Binnenkort kan Chris zijn werkgebied zelfs vergroten. „Inderdaad, het loopt als een trein, we hebben inmiddels een flinke klantenkring opgebouwd", zegt de jonge ondernemer met gepaste trots. „In Barneveld, Kootwijkerbroek, Stroe, Voorthuizen, Putten en Garderen leveren we op maandagavond tussen zes en negen uur de box gratis af op het gewenste adres. Daarom wordt het tijd om de mogelijkheden buiten de huidige grenzen te benutten en ga ik op dinsdagavond de Veluwsebox bezorgen in Ede en omstreken."

MAALTIJDBOX EDE Om de inwoners van Ede kennis te laten maken met de Veluwsebox, hebben we een mooie kortingsdeal samengesteld. Nu Chris de nodige maaltijdboxen heeft afgeleverd, weet hij dat steeds meer mensen graag gevarieerd en gezond willen eten, maar daar bijvoorbeeld door een drukke baan vaak onvoldoende tijd in kunnen steken. Voor wie de maaltijdbox niet kent legt hij het concept van zijn diensten graag uit. „Als je weinig tijd hebt om boodschappen te doen, maar toch een smakelijke maaltijd op tafel wilt zetten is de Veluwsebox, een uitkomst. In de box die wij samenstellen zit alles voor een gezond diner."

VERSE PRODUCTEN Meer dan peper, zout en olie hoef je niet in huis te hebben, geeft Chris aan. „Ons pakket bevat uitsluitend verse producten, zoveel mogelijk biologisch en bij voorkeur van Veluwse leveranciers. Op het bijgesloten recept staat hoe je de inhoud van de box moet bereiden. Binnen dertig minuten staat er een smakelijke maaltijd op tafel".

ZO WERKT HET „Heel eenvoudig. Op de website plaats je een bestelling voor onze complete maaltijdbox. Die bevat verse ingrediënten voor drie maaltijden per week, voor één tot en met acht personen. Ons team bedenkt de recepten, vult de box met voldoende ingrediënten voor drie maaltijden en brengt de box aan huis. Kosten? Nog geen dertig euro."

Met de bezorging in Barneveld en de omliggende dorpen en de uitbreiding naar Ede en omgeving is de ontwikkeling van de Veluwebox zeker nog niet ten einde, want Chris en zijn team hebben de nodige groeiambities met hun bedrijf. „Maar stap voor stap", klinkt het nuchter.

PROEFBOX Wie de Veluwsebox wil proberen kan ter kennismaking een proefbox bestellen, met 10 euro korting. „Bij mij zit je nergens aan vast en hoef je niet, zoals bij soortgelijke diensten, een abonnement af te sluiten", benadrukt Chris. „Maar als je onze maaltijdbox eenmaal hebt geprobeerd, weet ik zeker dat het naar meer smaakt."