• Freek Wolff
  • Freek Wolff

'Leefwoongeniet' bij Lounge Ede

Advertorial

EDE Liefhebbers komen van heinde en ver naar Lounge Ede. Want aan de Achterdoelen vinden zij unieke items voor elk interieur. 'Leefwoongeniet' is de slogan. Je komt er ogen tekort.

,,Daarmee onderscheiden we ons in de branche, want we presenteren geen eenheidsworst", legt eigenaar Marco Dekker uit. ,,Bovendien zijn we extreem goed in onze service. Bij ons ben je geen nummer. Ik weet alles wat hier gebeurt en ken onze klanten. Ze kunnen altijd met hun meubels en accessoires terugkomen. Ik merk dat mensen dit prettig vinden. Eén dag in de week ga ik mee met de vrachtwagen om de artikelen te brengen."

MIX Lounge Ede toont een mix van stijlen, met als kernwoorden: stoer, chique en landelijk. Niet doorgeslagen in alleen design, barok of zeer landelijk. Een goudglimmende bank springt in het oog. ,,Dat is nu heel hot. Je moet er even aan wennen", weet Dekker. Qua stoffering en maatwerk is alles mogelijk bij de specialist. ,,Je kunt wel duizend banken maken met al je formaten, leersoorten en stoffen." Deze staan naast de unica's, waar er uiteraard niet meer van zijn.

NAAMSBEKENDHEID Voor Lounge Ede is het geen probleem dat firma's als Albert Heijn en V&D in de straat vertrokken, want de naamsbekendheid trekt voldoende klandizie uit de verre contreien. ,,Mensen komen heel gericht kijken."

LOUNGE De naam Lounge is allesomvattend, omdat het draait om ontspanning en sfeer. In Ede vinden klanten een keur aan banken, tafels, stoelen, fauteuils, kasten, wanddecoraties, kleinmeubelen, verlichting, woonaccessoires, vloerkleden en verf. In het assortiment onder meer merken als Room108, PTMD, Eleonora, Sevn, By Boo.

Info: Lounge Ede, Achterdoelen 29, Ede, tel. 0318-651505, www.lounge-ede.nl, info@lounge-ede.nl . Geopend van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 17.30 uur, op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.