• Sander Koning

Jumbo Stadspoort opent op 24 oktober

EDE Jumbo opent woensdag 24 oktober de deuren van een nieuwe supermarkt in de omgebouwde Emté-winkel aan Stadspoort 45 in Ede. De deuren van de vernieuwde winkel gaan om 09.00 uur open. Eerder dit jaar werd bekend dat een aantal Emté-vestigingen verder gaan onder de naam Jumbo. Het gaat onder meer om twee vestigingen in Ede.

De Emté-winkel aan Stadspoort 45 sluit op zaterdag 6 oktober tijdelijk haar deuren, om vanaf woensdag 24 oktober verder te gaan als Jumbo supermarkt. De huidige medewerkers van de winkel blijven de vertrouwde gezichten voor het winkelende publiek. Tijdens de opening ontvangen de eerste 150 klanten een mooie bos bloemen en alle klanten die voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen, worden getrakteerd op een ambachtelijke appeltaart (geldig tot en met zondag 28 oktober).

Filiaalmanager Ben Groot Lipman is trots op de vernieuwde winkel: ,,We gaan van 'groen' naar 'geel' op basis van de Jumbo formule. Onze supermarkt telt straks ruim 1.200 vierkante meter winkelplezier. Met de vertrouwde medewerkers, het grootste assortiment en de laagste prijs zetten wij ons met het hele winkelteam van Jumbo in om klanten de beste food- en winkelbeleving te bieden. Samen met mijn collega's zie ik ernaar uit om de voormalige klanten van Emté en nieuwe klanten te verwelkomen in onze mooie, nieuwe Jumbo winkel."

HOOG MAANEN Nog een vestiging van Emté in Ede wordt omgebouwd tot Jumbo, namelijk de supermarkt in winkelcentrum Hoog Maanen aan de Parkweg. Klanten kunnen op zaterdag 3 november voor het laatst boodschappen doen bij de Emté. De winkel sluit om 13.00 uur de deuren waarna een verbouwing volgt. De opening van deze Jumbo staat gepland voor woensdag 21 november om 09.00 uur.