Het oude Politiebureau bestaat 12,5 jaar

EDE Horecagelegenheid Het oude Politiebureau in Ede bestaat begin juni 12,5 jaar. Wat ooit begon als tapasbar, restaurant en café in het voormalige politiebureau herbergt nu een bistro, restaurant, terras en zalen voor zakelijke meetings en partijen. Daarnaast is Het oude Politiebureau steeds vaker op locatie te zien. Zoals Luxereduxe, Eten op Rolletjes, Proef Ede tot aan mooie cateringen bij bedrijven of thuis.

Eind 2015 ontving het restaurant van Michelin de Bib Gourmand onderscheiding. Dit is een speciale prijs voor restaurants waar luxe en gastronomisch dineren niet duur hoeft te zijn en waar je voor maximaal 37 euro een heerlijk driegangenmenu kunt eten. ,,Een kroon op dit jubileum", aldus Het oude Politiebureau.

JUBILEUMMENU In het weekend van 3, 4 en 5 juni serveert Het oude Politiebureau een jubileummenu. Een aperitief met twee amuses, gevolgd door een diner van vier gangen voor 35 euro per persoon. In de maand juni trakteert Het oude Politiebureau haar gasten bovendien op een cadeaubon. Deze cadeaubon geeft 12,50 euro korting op een diner in de bistro of in het restaurant in de periode 9 juli tot en met 21 augustus 2016.

Restaurant Het oude Politiebureau is te vinden aan de Breelaan 2 in Ede of op www.hetoudepolitiebureau.nl