• Rabobank Vallei en Rijn
  • Rabobank Vallei en Rijn

Haringfestival Rabobank en Moeke druk bezocht

EDE De tiende editie van de traditionele haringparty, georganiseerd door Rabobank Vallei en Rijn werd dit jaar georganiseerd met Moeke Ede als nieuwe partner. Op dinsdag 18 juni vond op het Kazerneterrein een heus Haringfestival plaats. Zoals elk jaar was het netwerkevent drukbezocht. Ruim 600 gasten ontmoetten elkaar op het festivalterrein, onder het genot van rosé en duurzame haring.

,,De haring, de locatie en het mooie weer waren de ingrediënten voor een sfeervolle middag", stelt de Rabobank in een persbericht. Om 12.00 uur openden de directieleden van Rabobank Vallei en Rijn en Moeke Ede samen met burgemeester René Verhulst het Haringfestival. Mariska de Kleijne, Directievoorzitter bij Rabobank Vallei en Rijn: ,,Het voelt goed dat we, samen met onze nieuw partner Moeke Ede, ondernemers uit de regio FoodValley wederom een gelegenheid kunnen bieden om in ontspannen sfeer te netwerken. Zodat er mooie nieuwe verbindingen ontstaan."

Sinds februari 2018 is Het Oude Politiebureau overgenomen door Meyer Beheer. Zij hebben zich direct enthousiast verbonden aan het jaarlijkse event. Eelco Kuijpers, Horeca Directeur bij Meyer Beheer vertelt: ,,Voor Moeke Ede is het Haringfestival een uitgesproken moment om onze nieuwe gasten te leren kennen en een mooie samenwerking aan te gaan met de Rabobank. Omdat het pand aan de Breelaan op dit moment verbouwd wordt naar Moeke Ede, hebben we, met dank aan Carlijn Pluijmakers-Emmen, dit jaar het Haringfestival mogen organiseren op het terrein van REDRUM. Geheel in stijl met diverse stands met een variëteit aan eten en drinken, picknicktafels en live-optredens. De festivalsfeer zat er goed in. Nieuwe haring in een nieuw jasje, zal ik maar zeggen."

Kuijpers vult aan: ,,Het is voor het eerst dat we zo'n groot openluchtevenement buiten onze muren organiseren. Dat kan mede door de medewerking van onze regionale leveranciers. En omdat we duurzaamheid belangrijk vinden, bieden we haring met het duurzaamheidskenmerk." ,,Wij vinden duurzaamheid ook echt heel belangrijk", vervolgt Mariska. ,,Want dat pas goed bij onze missie Growing a better world together. We kijken terug op een succesvol evenement, waar onze gasten elkaar ontmoetten en ongetwijfeld ook dit jaar weer waardevolle contacten hebben gelegd. Deze tiende editie was heel speciaal. Een mooi jubileum voor ons en een mooie start van een nieuw partnerschap!"