• n.v.t.

Grote Lentemarkt

Advertorial

A.s. zaterdag 24 maart wordt er bij Buitenzorg aan de Amsterdamseweg een grote lentemarkt georganiseerd van 10.00 tot 16.00 uur.

Op deze Lentemarkt kun je lekker shoppen, je laten voorlichten, proeven, voelen, beleven. En dat allemaal op t gebied van fashion, beauty en lifestyle, voor mannen en voor vrouwen (ok..iets meer voor vrouwen, maar als zij tevreden zijn is de man dat over het algemeen toch ook?) Kleding, accessoires, kunst, home & styling, fijne Italiaanse producten, je hand laten lezen, hout hakken,  in alle zalen is iets te doen, te zien, te ontdekken en te kopen van online en offline verkopers. Daarnaast kun je heerlijk lunchen of gewoon een drankje doen, lekker bijkletsen en oude bekenden tegen het lijf lopen!

Speciaal voor deze dag is er een heerlijk lunchmenu samengesteld door Buitenzorg, bijv. een heerlijke salade, broodjes, soepjes, een puntzak friet voor de kids,  maar ook gewoon een gebakje of een lekker kaasplankje of bittergarnituurtje behoort tot de mogelijkheden.

En je steunt ook nog een supergoed doel!  De Roparun krijgt de opbrengst van deze lentemarkt. Je komt binnen door een donatie in de glazen pot te doen, je bepaalt dus zelf de entreeprijs.Dit is nog niet eerder vertoont in de regio. De potten staan bij beide ingangen. Je kunt hier helaas niet pinnen, dus neem in ieder geval voor de toegang contact geld mee. Roparun Team Climax Ede - Team 211 is het team dat vanuit Ede meeloopt en deze Lentemarkt organiseert. Tijdens het Pinksterweekend lopen zij samen met bijna 350 andere teams uit heel Nederland van Parijs of Hamburg naar Rotterdam om geld op te halen voor de palliatieve zorg bij kanker. Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven omschrijft dit wel het beste.

Je kunt hierbij denken aan vakanties voor mensen met kanker en hun familie zodat zij, ook in een akelige periode, een mooie herinnering kunnen creëren. Workshops in ziekenhuizen waarbij mensen met kanker leren omgaan met uiterlijke veranderingen die ze krijgen door de behandelingen. Een fijne dag uit voor zieke kinderen en hun broertjes of zusjes, zodat zij even niet hoeven te denken aan het ziek zijn.

Tijdens de Lentemarkt zijn er ook diverse ondernemers gul voor de Roparun. Zo geeft 1 ondernemer een houten kruk en een houten kaarsenset weg,  1 ondernemer  geeft haar hele opbrengst aan de Roparun en niet geheel onbelangrijk….Buitenzorg stelt haar locatie ter beschikking en van elke lunch komt er ook nog een gedeelte op de rekening van de Roparun.

Natuurlijk staan Team Climax bij de ingang en lopen rond op de Lentemarkt om je er alles over te vertellen.

Alles bij elkaar een hele goeie reden dus om a.s. zaterdag even langs te gaan. Like de Facebookpagina Lentemarkt en blijf op de hoogte van alle standhouders en acties deze dag!