• Gonzales is in de prijzen gevallen.

    Erik Stuit
  • Gonzales is in de prijzen gevallen.

    Erik Stuit

Gonzales valt in de prijzen

Advertorial

Leukste restaurant van Ede

EDE Gonzales Barbecue Restaurant is uitgeroepen tot het leukste restaurant van de gemeente Ede. Maandagavond vond de feestelijke uitreiking plaats tijdens de Vakbeurs Bakkersvak in Gorinchem. Een mooie mijlpaal voor het Edese restaurant.

Feike Klomp

Eigenaar Erik Stuit is natuurlijk erg trots op de award: ,,Tussen 4 januari en 11 februari mocht iedereen via restaurantverkiezing.nl stemmen op het leukste restaurant van de gemeente Ede. We kregen niet alleen veel stemmen, ook hoge waarderingen, bijvoorbeeld op de gebieden kwaliteit, sfeer, ambiance en bediening." KATJA Naast gemeentelijke winnaars zijn er ook provinciale en landelijke winnaars. Na afloop van de uitreiking in Gorinchem kon het hardwerkende team nog nagenieten van een feest met een optreden van zangeres Maan en dj's van QMusic The Party zorgden voor de juiste beats. Het team van Gonzales Barbecue Restaurant mocht ook met actrice Katja Schuurman op de foto. De award is een waardering voor het restaurant dat al 16,5 jaar aan de weg timmert, vindt oprichter en eigenaar Erik Stuit: ,,Mooi dat onze gasten het naar de zin hebben, want daar doe je het tenslotte allemaal voor. Ons harde werken wordt hiermee beloond." SFEERTJE Het concept van Gonzales blijkt dus aan te slaan. Niet alleen lekker eten staat centraal, ook de beleving. ,,Je bent er echt even uit. Een barbecue bij ons staat garant voor een avond lang genieten met een grote G."

Voor 22,95 euro kun je onbeperkt barbecueën, zonder tijdslimiet, en kun je kiezen uit twee soorten soep, veertien gemarineerde soorten vlees voor op de barbecue, drie soorten vis en vijf verschillende groenten, een saladebuffet met talloze salades en rauwkost, een rijk gesorteerde sauzenbar, warme aardappels of rijstgerechten. ,,Elke tafel heeft een eigen barbecue-element, waarmee u met vrienden en familie een avondje kan genieten en het barbecuesfeertje kan ervaren en proeven." Gasten kunnen natuurlijk romantisch met twee personen barbecueën, maar er zijn ook veel mogelijkheden voor groepen. ,,Voor groepen vanaf 25 personen bieden wij verschillende groepsarrangementen. Leuk voor een voetbalteam, een familie of als afsluiting van een vrijgezellenfeest bijvoorbeeld. Vraag naar een de zeven arrangementen, dan regelen we het", nodigt Stuit uit. UNIEKE PLEK Gonzales Barbecue Restaurant is gevestigd op een unieke plek, op de Ginkelse Heide tegenover de Schaapskooi, schuin achter restaurant Juffrouw Tok.

Het restaurant kan zowel kleine als grote gezelschappen aan en biedt plaats aan ruim 160 personen. Gonzales is beide paasdagen, 1 en 2 april, geopend vanaf 17.00 uur.

a Gonzales Barbecue Restaurant Ede Verlengde Arnhemseweg 99 6718 SM Ede 0318-453355 www.gonzalesede.nl