• Robin van Lonkhuijsen

Domino's opent tweede winkel in Ede

EDE Domino's opent op 28 december de deuren van een nieuwe winkel in Ede. Dit is de 238ste winkel in Nederland, gevestigd aan de Stadspoort 43. Voor franchisenemers Frans en Luc Witteman is het de vierde winkel. De pizzafamilie heeft al een winkel aan het Rozenplein in Ede en vestigingen in Wageningen en Zutphen

 

Pizza's bakken en ondernemerschap is er bij franchisenemer Luc met de paplepel ingegoten. Samen met zijn vader runt Luc al drie vestigingen. Luc: ,,Met een  tweede vestiging in Ede willen we een nog betere service bieden. Ook is het nu voor de mensen die in Bennekom wonen mogelijk om bij ons een pizza te bestellen." Frans vult aan: Wwe proberen continu te innoveren en te verbeteren. Het is daarom in de vestiging alleen mogelijk om online of elektronisch te betalen. Wel zo veilig voor onze klanten en het personeel."  

Domino's Pizza heeft wereldwijd ruim 12.000 vestigingen in meer danzeventig landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 230 vestigingen.