• Ditters Makelaars en Hypotheken
  • Ditters Makelaars en Hypotheken

Ditters Makelaars en Hypotheken Ede verhuisd

EDE Het kantoor van Ditters Makelaars en Hypotheken is verhuisd van de Klinkerbergerweg naar de Stationsweg 89. Door groei van het kantoor in Ede moest Ditters op zoek naar meer ruimte.

Robbin Ditters, NVM Makelaar en mede-eigenaar: ,,Sinds 2008 waren we gevestigd aan de Klinkenbergerweg. We merkten, doordat het bedrijf steeds groter wordt, dat er te weinig ruimte was voor onszelf, maar vooral voor onze klanten. Nu hebben wij een nieuwe moderne inrichting, maar liefst zeven spreekkamers en voldoende gratis parkeergelegenheid. Genoeg ruimte dus om onze klanten passend te ontvangen."

Het karakteristieke kantoorpand is aan de binnenzijde van alle moderne gemakken voorzien en stijlvol ingericht. De inrichting van het pand is gedaan door Petra Rebergen van Stijl 5. Nieuw is ook de speciale ruimte ingericht voor het nieuwbouwteam van Ditters. Dit is een intern team van professionals dat klaarstaat om alle vragen over de nieuwbouwprojecten van Ditters te beantwoorden.

Ditters Makelaars en Hypotheken bedient met de vier vestigingen in Ede, Wageningen, Veenendaal en Arnhem mensen in de Utrechtse Heuvelrug en de West Veluwe Vallei op het gebied van huisverkoop en onafhankelijk hypotheek- en verzekeringsadvies.