• Buro Koorts

Buro Koorts groeit maar door

Advertorial

EDE Buro Koorts vierde vrijdag 8 december de opening van haar nieuwe pand. Omdat dit marketingbureau uit Ede een opvallende groei doormaakt, werd het pand aan de Bonnetstraat al snel te klein. In de zoektocht naar een grotere kantoorruimte, viel de keuze op een nieuwbouwpand aan de Darwinstraat te Ede, met een prachtig uitzicht op het water.

Dit opvallende pand is maar liefst drie keer zo groot als het vorige pand. Aan de Darwinstraat kan Buro Koorts de groei dan ook volop voortzetten. En met hun nieuwe concept, 'Marketing-as-a-service', moet dit helemaal goed komen.

BLIJVEN GROEIEN

Buro Koorts wilde de verhuizing naar een nieuw pand niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom werd er een opening gehouden, waar ruim 120 belangstellenden uit Ede en omstreken op af kwamen. Tijdens de opening werd één ding erg duidelijk: Buro Koorts wil de groei de komende jaren voortzetten en de ambities liegen er niet om.

Winfred Ortse, mede eigenaar van Buro Koorts: ,,Over drie jaar willen we met zo'n tien medewerkers zestig tot honderd klanten bedienen in de regio Barneveld, Ede, Veenendaal en Woudenberg."

NIEUW BUSINESSMODEL

Buro Koorts heeft de afgelopen jaren een groei doorgemaakt, mede dankzij hun nieuwe businessmodel. Voortaan levert Buro Koorts namelijk 'Marketing-as-a-service'. Wat dit inhoudt? Herman Koot: ,,Klanten kiezen voor één of twee jaar lang marketingondersteuning voor een vast bedrag per maand. Hierdoor beschikken zij over een ervaren marketingteam met alle specialisaties die je als bedrijf nodig hebt, voor de kosten van één medewerker."

Marketing bestaat volgens dit marketingbureau namelijk uit zoveel activiteiten, dat het lastig is om iemand aan te nemen die alle facetten op zich kan nemen. Marketing gaat namelijk verder dan veel bedrijven denken.

Van social media tot strategische positionering, marketing omvat het allemaal. Daarom is het een stuk makkelijker en voordeliger als bedrijven hun marketing volledig uitbesteden aan Buro Koorts.

De medewerkers van Buro Koorts hebben alle kwaliteiten die nodig zijn om alles uit marketing te halen. En hoe het zit met de kosten? ,,We bieden verschillende pakketten, waarin je zelf bepaalt in hoeverre je je marketing door ons laat doen. Maar als je je marketing uitbesteed aan ons, ben je ongeveer hetzelfde kwijt als voor één medewerker. En dat terwijl je er bij ons een team van professionals voor terug krijgt", aldus Winfred Ortse.

Herman Koot: ,,De beste resultaten boeken wij bij onze klanten die continu willen werken aan hun marketing. En daar helpen wij hen heel graag bij! Iedereen is daarom van harte uitgenodigd om eens langs te komen en te genieten van onze lekkere koffie."