• De specialisten van Flier Boomverzorging.

    Flier Boomverzorging

Boomverzorging voor optimale boomzorg

HARSKAMP Zonder dat we daar bij stil staan, hebben bomen een belangrijke functie in de leefomgeving. Ze zuiveren de lucht, vangen fijnstof af, geven schaduw op belangrijke plaatsen en kunnen grote hoeveelheden water bufferen. Niet minder belangrijk; bomen bepalen het uiterlijk van een omgeving en zijn sfeermakers. Flier Boomverzorging kent al deze waarden als geen ander en helpt graag met het onderhoud om zo de waarde van de bomen en de omgeving in stand te houden of te vergroten.

Ted Walker

,,Je kunt stellen dat we alle werkzaamheden uitvoeren binnen het hele leven van een boom'', vertelt Alexander Flier. ,,Dus van aanplanten tot rooien en alles wat daartussen moet gebeuren om een boom gezond te houden en tot zijn recht te laten komen in de omgeving.

BEGELEIDEN Het snoeien van verschillende bomen is een van de bekendste werkzaamheden van boomverzorgers. Het bijhouden van bomen zorgt voor veiligheid, gezondheid en een stabiele groei. Door middel van snoeien op de juiste wijze kan ook een beoogd uiterlijk worden behaald. ,,Wij begeleiden een boom van jong tot volwassen met liefde voor de boom en het vak. Onze 'European Treeworkers, zijn breed opgeleid, VCA (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers) gecertificeerd en weten alles over de groeiwijze, snoeimethoden, ziekten en aantastingen van vrijwel alle in ons land voorkomende boomsoorten. Onze boomspecialisten houden ook steeds de zorgplicht van de opdrachtgever in hun achterhoofd en zullen gevaarlijke takken direct verwijderen en eventuele risico's melden.''

MATERIEEL ,,Een van de redenen waardoor Flier Boomverzorging snel, vakkundig werk kan leveren, is het feit dat het bedrijf niet bezuinigd op goed gereedschap. ,,We verwachten topkwaliteit van onze medewerkers. Dat kan alleen als je ze daar ook de tools voor geeft, van hoogwerkers tot goed accu gereedschap van topkwaliteit. Onze mensen moeten lekker kunnen werken en door kunnen gaan. Dat zorgt ervoor dat onze collega’s steeds weer zin hebben in een klus en het komt de kwaliteit van het werk ten goede'', aldus Alexander Flier.