• Madeleine Bolle

Blokker opent vernieuwde winkel in Ede

EDE De Blokker heeft vanochtend in Ede zijn vernieuwde filiaal feestelijk geopend. De feestelijke start van de 'Nieuwste Blokker' in Ede viert Blokker met haar klanten. Wekelijks wordt het winkelpubliek verrast met de ombouw naar de Nieuwste Blokker winkels. ,,Tijdens de openingsweek zijn er speciale kortingen op typische Blokker producten zoals een Senseo, een koekenpan en een droogmolen", zo meldt Blokker.

Blokker timmert hard aan de weg. Directeur Winkeloperatie Corné Mulders zegt daarover. ,,We willen de vernieuwing echt laten zien. Tegelijk willen we herkenbaar blijven voor onze trouwe klanten. We hebben nu een mooi evenwicht gevonden: onze grote keuze in zeer scherp geprijsde, elektrische huishoudelijke apparaten en schoonmaakartikelen. En daarnaast de nodige vernieuwing. Zoals Blokker eigenmerkartikelen, handdoeken en dekbedovertrekken, notebooks, party-artikelen, en producten die inspelen op trends en seizoenen."

Het assortiment in de Nieuwste Blokker is flink groter dan in de winkel zelf. In de Nieuwste Blokker is ook een online bestelpunt aanwezig. Daar kunnen direct artikelen besteld worden. Die kunnen binnen één dag thuis worden afgeleverd of worden opgehaald in de winkel.

FRISSE START Een ingrijpende verbouwing en de start met een Nieuwe Blokker is voor het winkelteam en de winkelleiding een spannende tijd. Bedrijfsleider Gijs: ,,Ons team praat al een poosje mee over de 'Nieuwste Blokker' in Nederland. Maar nu kunnen we 't onze klanten ook werkelijk laten zien. Een nieuwe winkel, een nieuwe inrichting, die frisse stijl... Leuk dat het nu allemaal echt wordt. Kortom, het voelt als een frisse start die volop energie geeft. Wie deze dagen bij ons binnenstapt zal dat meteen ervaren.