• Jantine Wallet: ,,Een liefdevol en warm tweede thuis staat bij ons centraal. -

    BijdeHandjes

'BijdeHandjes is een tweede thuis'

EDE BijdeHandjes is een christelijke kinderopvangorganisatie en heeft in Ede twee locaties, namelijk de Platteelhof en Pollenstein.

De locatie Platteelhof bevindt zich in een bosrijke en rustige omgeving ten oosten van Ede op de doorgaande weg naar Bennekom, naast zorgcentrum Bethanië. Het is een nieuw gebouw met veel licht en ruimte en diverse speelmogelijkheden voor de kinderen binnen en buiten.

SAMEN PLEZIER
Jantine Wallet, locatiemanager van beide locaties in Ede: ,,Wij hebben hier twee groepen met kinderen van 0-4 jaar. Doordat wij gevestigd zijn naast het zorgcentrum gaan we regelmatig bij de ouderen op bezoek. We zingen samen liedjes, spelen spelletjes, knutselen of puzzelen. Het is mooi om te zien hoe jong en oud samen plezier hebben." De locatie Pollenstein ligt in het noordwesten van Ede, in de wijk Veldhuizen. Het is een ruime, lichte locatie met een grote speelplaats rondom het gebouw. ,,De kinderen hebben alle ruimte om te fietsen, rennen, spelen en te ontdekken tussen al het groen. Naast de groepen met kinderen van 0-4 jaar hebben we ook een peutergroep voor kinderen van 2-4 jaar. Op deze groep bieden wij ook peuteropvang aan, een mooie voorbereiding op de basisschool."

EEN TWEEDE THUIS
,,Een liefdevol en warm tweede thuis staat bij ons centraal. Een plek waar kinderen zich welkom, thuis en veilig voelen en waar ze zichzelf mogen zijn. Elk kind is uniek. Wij kijken dan ook naar elk kind als individu: wat heeft hij/zij nodig? Ook een open en eerlijk contact met ouders vinden wij belangrijk. Ouders brengen hun kostbaarste bezit bij ons, het is een groot voorrecht dat we voor hun kind(eren) mogen zorgen. Dat doen onze enthousiaste en lieve medewerkers dan ook zorgvuldig, met veel liefde en aandacht", vertelt Wallet.

Zij vervolgt: ,,Voor de ontwikkeling van elk kind werken wij met de Uk & Puk-methode. Een methode die gericht is om spelenderwijs bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen. Puk is voor de kinderen een vriendje die meedoet met activiteiten. Op verschillende manieren stimuleren wij de cognitieve-, taal- en sociaal emotionele ontwikkeling van kinderen."

CHRISTELIJK
BijdeHandjes is een christelijke kinderopvangorganisatie. ,,We geven hier op verschillende manieren invulling aan. We starten de dag bijvoorbeeld met een verhaal uit de peuterbijbel en zingen vrolijke christelijke kinderliedjes. Ook bidden we voor het middageten. Het maakt niet uit welke achtergrond je hebt, ieder kind is van harte welkom."
Meer informatie is verkrijgbaar bij Jantine Wallet, e-mail: jantine@bijdehandjes.info of 06-83867133.

w bijdehandjes.info