• Ted Walker

Bezemer 'Uw mobiele fietsenmaker'

Advertorial

EDE Een lekke band, een ketting die steeds van de tandwielen loopt of de versnelling die niet goed schakelt. Ongemakken met de fiets waarmee u niet zo makkelijk naar de fietsenmaker rijdt. Hoe prettig is het dan dat er in Ede een fietsenmaker is die naar u toekomt.

,,Het is ooit begonnen bij 'De Tweewieler' in Veenendaal'', zegt Hendri Bezemer (32), mobiele fietsenmaker in Ede. ,,Ik zat nog op school en sleutelde op de vrijdagavond en de zaterdag aan fietsen. Later heb ik nog bij fietsenmaker Auke in Ede gewerkt. Daarna heb ik de fietsen even los gelaten, om er vervolgens achter te komen dat fietsen repareren me toch echt in het bloed zit.''

En nu is Bezemer, sinds januari van dit jaar, de trotse eigenaar van een eigen bedrijf: 'Uw mobiele fietsenmaker in Ede'. Maar wat houdt dit nu in? ,,Ik heb een bus die helemaal is ingericht als werkplaats. En daarmee ga ik naar de mensen toe om reparaties te verrichten. Dat kan bij hen thuis zijn, maar bijvoorbeeld ook op het werk of op een camping. En het is zelfs eens gebeurd dat iemand me belde vanaf de Ginkelse Heide. Dat zijn wel hele dankbare klussen. Ik ben weliswaar niet van de ANWB, maar een moeder die belt dat ze met haar kind gestrand is met een lekke band, is natuurlijk erg blij als je haar op weg komt helpen.''

OOK ROLLATOR OF ROLSTOEL Bezemer sleutelt overigens niet alleen aan fietsen. Hij kan ook banden van rollators en rolstoelen vervangen en deze hulpmiddelen een onderhoudsbeurt geven. Uiteraard komt hij daarvoor ook naar de klanten toe. En dat tegen vaste, concurrerende prijzen. ,,Dat vind ik wel zo helder. Mijn prijzen zijn vast en staan op de website vermeld. De klant weet precies waar hij of zij aan toe is. Geen fratsen met kosten voor arbeid of verwijderingsbijdragen die er opeens bij komen. En voor het gemak heb ik ook een pinapparaat aangeschaft. Dus mensen hoeven ook niet te zorgen dat ze contant geld in huis hebben. Wel zo praktisch toch.'' Zo lang Bezemer binnen Ede naar u toe komt rekent hij ook geen kilometer- of voorrijkosten. Buiten Ede is hij genoodzaakt 20 cent per kilometer in rekening te brengen.

Naast het verrichten van reparaties kan Bezemer uw tweewieler ook een grote of kleine beurt geven. ,,Dat doe ik bij particulieren maar voor bedrijven is dit ook ideaal. Zij hebben vaak een groot aantal fietsen. Het is natuurlijk lastig om daarmee naar een fietsenmaker te gaan. Vaak wacht men dan tot er iets aan een fiets kapot is om vervolgens die ene fiets weg te brengen. Maar zoals vaker, geldt ook hier dat voorkomen beter is dan genezen. Bel me gerust, ik kom met plezier bij u langs om een offerte voor u te maken", aldus Bezemer.

CONTACT Dus heeft u een mankement aan uw fiets, rolstoel of rollator? Bel Uw mobiele fietsenmaker in Ede en hij staat vaak al de volgende dag bij u voor de deur.

Op de website vindt u alle relevante informatie: www.uwmobielefietsenmakerede.nl