Bennekomse wint nieuwe Opel

EDE De winnaar van de was & win-actie van Carwash & Co in Ede is bekend. Mevrouw Muselaers uit Bennekom reed afgelopen zaterdag met een spiksplinternieuwe Opel Karl naar huis.

Klanten van de wasstraat, die behalve in Ede ook vestigingen heeft in Veenendaal en Doetinchem, konden afgelopen jaar binnen de was & win-actie van Carwash & Co punten sparen. Kwamen ze tussen 1 mei en 31 december 2015 ten minste zes keer hun auto wassen, dan maakten ze kans op een gloednieuwe auto.

Muselaers werd op 8 januari bij notariële trekking op het kantoor van Van Putten Van Apeldoorn Notarissen tot de ultieme geluksvogel verkoren. Afgelopen zaterdag kwam ze haar glimmende cadeau op vier wielen hoogstpersoonlijk in ontvangst nemen. Behalve veel belangstellenden en relaties, waren daarbij ook aanwezig directeur Bert Middelman van Opel Broekhuis en een delegatie van Carwash & Co: Timo van Riet (Ede), Jordi van Riet (Doetinchem) en Imar van Riet (Veenendaal).

Hoewel Muselaers met de Opel Karl ontegenzeggelijk de hoofdprijs heeft gewonnen, profiteren ook alle andere klanten van Carwash & Co nog van de actie mee. Om de feestelijkheid extra kracht bij te zetten, werd op alle vestigingen appeltaartjes uitgedeeld.

Zelfs voor klanten die geen taartje in ontvangst hebben kunnen nemen, is er goed nieuws. Per 1 januari dit jaar heeft Carwash & Co de spaarpas geïntroduceerd, waarmee trouwe klanten bij bezoek tegoed opbouwen en daarmee sparen voor aantrekkelijke producten en diensten. De pas is op alle vestigingen geldig. Klanten die nog in het bezit zijn van een oude was & win-pas, kunnen het tegoed laten overschrijven op hun nieuwe spaarpas.