BASSA: Het adres in Lunteren voor alles op tuingebied

Advertorial

Een goed aangelegde en onderhouden tuin is belangrijk voor het woongenot, voor uzelf en de buren. Hoe u de tuin inricht, bepaalt u natuurlijk helemaal zelf. Een goed onderhouden tuin hoeft niet veel geld te kosten.

Wanneer het gaat om verkoop, onderhoud of reparatie van (tuin)gereedschap voor particulieren, hoveniers en bedrijven is Bassa al meer dan dertig jaar een begrip in de regio. De zaak is gevestigd aan de Goorsteeg 19 in Lunteren en ligt daardoor op een zeer goed bereikbare locatie aan de rand van het dorp. In de winkel zijn de meest gangbare machines voorradig en is de werkplaats direct aan de winkel gekoppeld zodat de klanten snel bediend kunnen worden bij reparatie en onderhoud. De meeste onderdelen zijn op voorraad. Bassa biedt echter veel meer dan alleen tuingereedschap en tuinmachines. Bijna alle producten die nodig zijn voor goed tuin-, of parkonderhoud zijn te vinden in het assortiment. Natuurlijk behoren grasmaaiers, heggenscharen, kettingzagen en bladblazers tot het assortiment, maar ook voor veegmachines, afrastermateriaal, onderhouds- en bestrijdingsmiddelen, werkkleding- en schoeisel en divers elektrisch of handgereedschap kan de klant terecht bij de winkel aan de Goorsteeg.

Arend Steenbeek, eigenaar van Bassa: "De afgelopen jaren is de vraag naar goed en degelijk (tuin)gereedschap alleen maar toegenomen. Onze kracht ligt in een eerlijk en betrouwbaar advies afgestemd op de persoonlijke tuinsituatie en wensen van de klant en onze goede persoonlijke service. Door de verkoop van tuinmachines, kunnen we ook steeds meer occasions aanbieden, deze zijn te vinden op onze vernieuwde website: www.bassalunteren.nl. Al onze occasions zijn vakkundig nagekeken en getest, hierdoor kan een 100% functioneren gegarandeerd worden."

De laatste jaren is er een duidelijke toename van de vraag naar alternatief, milieuvriendelijk gereedschap. Met accugereedschap kan men draadloos werken, dus hoeft men niet in de buurt van een stopcontact te zijn, er is geen benzine nodig en de apparaten produceren aanzienlijk minder geluid. Bassa verkoopt van de merken Pellenc, Husqvarna en Ego accugereedschap zoals grasmaaiers, kettingzagen en bladblazers. Daarnaast wint de robotmaaier de laatste jaren steeds meer terrein. Het bedrijf heeft 12 jaar ervaring op dit gebied en mag zich een specialist noemen als het gaat om advies, aanleg en onderhoud van robotmaaiers. Bassa verkoopt als kroondealer het gehele Automower® robotmaaier assortiment van Husqvarna. Bij aanschaf van een robotgrasmaaier is de installatie tot en met 31 mei 2016 gratis!

Bassa Tuin/Gereedschappen

Goorsteeg 19

6741 TB LUNTEREN

Tel. 0318-482726, e-mail: info@bassalunteren.nl

Website: www.bassalunteren.nl