• Domicilie

Alfred Groenendijk kwart eeuw bij Domicilie Makelaars Ede

EDE Alfred Groenendijk van Domicilie Makelaars is afgelopen vrijdag in het zonnetje gezet ter ere van zijn 25-jarig jubileum als register makelaar/taxateur. In het bijzijn van zijn collega's, vrouw en kinderen kreeg hij het 'makelaarsstafje' met oorkonde uitgereikt door een afvaardiging van het bestuur van de NVM-afdeling Wageningen en omstreken.

Op 11 mei 1994 werd Alfred Groenendijk beëdigd als makelaar/taxateur door de rechtbank in Arnhem. De Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) reikt het makelaarsstafje uit aan de beëdigde leden wanneer zij hun zilveren jubileum vieren en een onberispelijke staat van dienst hebben. Het stafje werd tot twee eeuwen terug door erkende makelaars gebruikt om aktes mee te bezegelen en staat nu symbool voor de waardigheid van het makelaarsambt.

VERRASSING Zelf zag Alfred Groenendijk de verrassing voor zijn jubileum niet aankomen. ,,Bij mij stond deze datum niet helemaal meer in mijn geheugen, dus ik had van tevoren niks door en ging nietsvermoedend naar onze 'teamborrel' in restaurant Buitenzorg. Opeens kwamen mijn vrouw en kinderen binnengelopen, en even later twee mensen van het NVM-bestuur. Toen begon er wel wat te dagen."

Groenendijk ziet de verrassing als een mooie kroon op 25 jaar makelen. ,,Het stafje zal natuurlijk een mooie plek krijgen op kantoor."