• Sander Koning

Aldi-filiaal Parkweide tijdelijk gesloten

EDE Het Aldi-filiaal aan de Parkweide in Ede gaat vanaf 25 januari dicht en gaat op 2 februari weer open om 8.30 uur. Het gaat om een verbouwing.

De winkel wordt verbouwd naar de nieuwe formule. ,,Daarbij is veel aandacht voor vers en duurzaam geproduceerde producten. Op dit moment zijn er meer dan zestig biologische producten verkrijgbaar en ook het aantal Fairtrade-producten groeit gestaag. Nieuw is dat bij binnenkomst klanten worden verrast door de geur van versgebakken brood. Voor de klanten die geen of minder vlees eten is er de nodige keuze uit vegetarische producten. Daarnaast is de winkel ruimer van opzet en zijn producten beter vindbaar door duidelijke borden in de winkel", meldt de supermarktketen.

Bij de opening wordt een 'gezellige drukte' verwacht: de eerste vierhonderd klanten krijgen bij aankoop van minimaal 10 euro aan boodschappen een tas met gegarandeerd een prijs; een kraskaart met daarop een prijs variërend van artikelen uit het vaste assortiment, van heteluchtfriteuses, fietsnavigaties, draagbare dvd-spelers, tablets tot een tegoedbon ter waarde van 250 euro.