• VVD Ede

VVD Ede presenteert kandidatenlijst

EDE Hester Veltman-Kamp, Bart Omlo en Thimo Harmsen (de schoonzoon van oud-PvdA-wethouder Simon van de Pol) staan op de eerste drie plaatsen van de VVD Ede voor de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 21 maart 2018. ,,We hebben een prachtige lijst, vol talent en energie. Ik ben er trots op dat ik met dit team de verkiezingen tegemoet ga", aldus de enthousiaste lijsttrekker Hester Veltman.

De VVD Ede (drie zetels) heeft in de gemeenteraad de afgelopen vier jaar steeds het VVD-geluid laten horen volgens Veltman. ,,We zijn in de oppositierol in staat geweest om veel voor elkaar te krijgen voor onze inwoners en voor onze ondernemers. Denk daarbij aan het realiseren van de koopzondag, verlaging van de hondenbelasting en verlaging van de parkeertarieven. Er gebeurt veel in Ede, er liggen volop kansen. Voor bijvoorbeeld werkgelegenheid, wonen en levendigheid. Het wordt nu tijd om deze kansen te grijpen."

Bij de afgelopen landelijke verkiezingen was de VVD in de gemeente Ede het grootst. ,,Dit willen we ook bij de gemeenteraadsverkiezingen bereiken. Hier staat nu een dijk van een team voor Ede klaar, we stropen de mouwen op en willen aan de slag."

Het huidige raadslid Stef van der Klok staat vierde op de lijst. Oud-wethouders Angelique Jonker (11) en Evert van Milligen (17) staan als lijstduwers op de uit zeventien leden bestaande kandidatenlijst.