• Openluchttheater Ede

Vol juli-programma in Openluchttheater

EDE Het programma van het Openluchttheater Ede is van start gegaan. In juli staat er veel op het programma: Karin Bloemen, Ronnie Flex met in het voorprogramma Sarita Lorena, drie kindervoorstellingen, een roofvogelshow en vanaf 14 juli Lazy Sundays.

Speciaal voor bezoekers van het Openluchttheater Ede heeft Karin Bloemen voor zaterdag 6 juli een programma samengesteld met haar mooiste liedjes en leukste conferences.

Ronnie Flex geeft op donderdag 11 juli een concert. Ondersteund door de negenkoppige band Deuxperience komen zijn Caribische roots meer naar de voorgrond. In het voorprogramma staat niemand minder dan Sarita Lorena, waarmee hij de single 'Haal me naar boven' heeft gemaakt. Op de woensdagmiddagen van 3, 10 en 17 juli zijn er speciale kindervoorstellingen: 'Zoveel kleuren' van Apennoten, Dolfinarium en De Mol die. Iedere voorstelling is te bezoeken voor 5 euro per persoon. Op vrijdag 12 juli wordt er op het grasveld om 19.30 uur een roofvogelshow gehouden. De entreeprijs van 4,50 euro moeten bezoekers betalen bij de ingang op de hoek van de Burgemeester Bootlaan en Van Heeckerenlaan.

De Lazy Sundays vinden plaats in juli en augustus. De eerste, met een optreden van Jodymoon is op zondag 14 juli van 14.00 tot 18.00 uur. Tussen 15.00 – 17.00 uur zijn er optredens met live muziek. De ingang tijdens de Lazy Sundays is aan ook op de hoek van de Burgemeester Bootlaan en Van Heeckerenlaan

De tickets voor alle concerten en de kindervoorstellingen zijn te bestellen via de website www.openluchttheaterede.nl.