• Hippe Gasten in het Openluchttheater.

    MAAIKE van ESCH

Vier familievoorstellingen in Openluchttheater Ede

EDE In het Openluchttheater zijn er twee zaterdagen in juli en twee zaterdagen in augustus speciale voorstellingen voor kinderen. Vier heerlijke, hilarische, grappige, leuke, ontroerende of muzikale voorstellingen. Kaarten kosten 7,50 euro per persoon en zijn te bestellen via de website: openluchttheaterede.nl of een uur voor aanvang van de voorstelling bij de kassa.

Op zaterdag 21 juli is er een geweldig theatraal pretconcert vol energie, gekkigheid en muzikale verrassingen uit de tropen. Samba Salad speelt dan Mambo Jambo. Samba Salad zorgt dat de feestkriebels zo erg kietelen dat het publiek niets anders kan doen dan dansen en meezingen. Een kleurrijke show voor jong en oud. De kinderen veranderen in apen, dansen, zingen en springen de samba.

De spoedcursus merengue verbrandt zoveel calorieën dat zelfs papa niet stil kan staan en mama loopt trots met de congapolonaise vooraan. Samba salad is een swingende band en pionier op het gebied van wereldse muziek voor kinderen en brengt een bonte salade van reggae, flamenco, samba, calypso, afro, jazz, pop met een pittig salsa sausje. De ultieme familiefestivalband begint om 14.00 uur.

WC MONSTER WC Monster laat zaterdag 28 juli jong en oud op humoristische wijze ervaren hoe de kracht van jezelf zijn, zorgt voor het overwinnen van obstakels. Elène werkt al jaren als toiletjuffrouw in een super chique en duur warenhuis, maar droomt eigenlijk van verre reizen. Ze verveelt zich, elke dag is hetzelfde. Op een dag is er ineens iets raars aan de hand. Elène's klanten gaan de wc in, maar lijken er niet meer uit te komen. Ze gaat op onderzoek uit en heeft daar de hulp van de kinderen bij nodig. Zal ze het mysterie ontrafelen?

WC Monster is een flitsende, humoristische voorstelling over het overwinnen van je angsten en het najagen van je dromen. Aanvang: 14.00 uur.

HIPPE GASTEN Op 4 augustus geeft Hippe Gasten een knallende liveshow voor het hele gezin. Festival, popzaal, theater, opa met de witte pet, de kwajongen van hiernaast, Jan met de korte achternaam en alle kinderen. Hippe Gasten is voor iedereen. Voor elk optreden wordt de tourbus volgepakt met versterkers, gitaren, podiumdelen en kan het volgende avontuur beginnen. Hippe Gasten pakt uit, showpakken aan…

Hippe Gasten heeft een spiksplinternieuwe liveshow waarin ze liedjes gaan spelen van de nieuwe cd die in september uit gaat komen. Voor deze cd hebben ze samengewerkt met Skiggy Rapz (bekend van onder andere Diggy Dex en Guus Meeuwis). Dat wordt meeklappen, stampen, springen en dansen. Een interactieve poprockshow, waar iedereen met een goed gevoel weggaat. Aanvang: 14.00 uur.

DE GRUFFALO Hij heeft oranje ogen, een tong zwart als drop en paarse stekels van zijn staart tot aan zijn enge kop. Wie kent hem niet? De Gruffalo! Op zaterdag 11 augustus is er een Gruffalo-voorstelling. Kaarten zijn niet meer beschikbaar. De voorstelling was snel uitverkocht en de extra voorstelling ook.