• Marloes van Leersum, hoofd marketing van de Vereniging Rembrandt, en de familie van Bercum

    Marjon Gemmeke

Tentoonstelling Als kunst je lief is verwelkomt 100.000ste bezoeker

OTTERLO Het Kröller-Müller Museum heeft zondag de 100.000ste bezoeker voor de tentoonstelling Als kunst je lief is verwelkomd. De eer viel te beurt aan de familie van Bercum uit Nijmegen, die de expositie drie weken voor het einde kwam bezoeken.

Het gezin kreeg een bos bloemen en een jaarlidmaatschap voor twee personen van de Vereniging Rembrandt overhandigd door Marloes van Leersum, hoofd marketing van de Vereniging Rembrandt.

BEKRONING Lisette Pelsers, directeur Kröller-Müller Museum: ,,Dit is een fantastisch resultaat waar we heel blij mee zijn. Het is tevens een bekroning van een heel goede samenwerking tussen het museum en de Vereniging Rembrandt."

WAARDERING] Fusien Bijl de Vroe, directeur Vereniging Rembrandt: ,,De belangstelling en waardering voor deze tentoonstelling voelt als een compliment voor wat de Vereniging Rembrandt heeft helpen verzamelen. Ook de veertig musea die topstukken hebben uitgeleend verdienen grote dank."

BELANGRIJKE KUNST Als kunst je lief is toont tachtig belangrijke kunstwerken uit meer dan veertig musea in Nederland. Het oudste werk is ongeveer drieduizend jaar oud en het meest recente dateert uit 2016. De expositie is nog tot en met zondag 3 februari 2019 te bezoeken.

Meer informatie is te vinden op www.alskunstjeliefis.nl