• Openluchttheater Ede

Soul, gospel en roofvogels in Openluchttheater Ede

EDE Het Openluchttheater Ede heeft in de maand juli een gevarieerd en vol programma. De Lazy Sundays beginnen weer, er zijn twee kindervoorstellingen, een roofvogelshow en natuurlijk het optreden van Shirma Rouse met band en gospelkoor. Deze bekende zangeres van The Voice, The Passion en Ladies of Soul staat garant voor een swingende show op zaterdag 14 juli.

Shirma Rouse en het ZO! Gospel Choir is het beste dat Nederland heeft op het gebied van Black Gospel, Soul en RnB. Rouse is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Haar enorme bereik, soulvolle en rijke stemgeluid maken haar tot één van de meest gevraagde zangeressen van Nederland.

ZO! Gospel Choir is het populairste koor van Nederland en heeft een repertoire dat bestaat uit een aanstekelijke cross-over mix van Black Gospel, Soul, RnB met Pop-invloeden. Samen met de zeskoppige band blazen ze op 14 juli het denkbeeldige dak van het Openluchttheater af. Een avond vol soul, swing en gospel van een ongelooflijke Power-vrouw.

KINDERMIDDAGEN Deze maand zijn er ook twee kindermiddagen. Voor maar 5,00 euro per persoon beleven kinderen een heerlijke theatermiddag. Cowboy Billie Boem komt langs op zaterdag 8 juli en Hakim met zijn Poepshow op zaterdag 22 juli.

ROOFVOGELSHOW Woensdagavond 19 juli is er een prachtige roofvogeldemonstratie. Deze start om 19.45 uur en duurt een klein uurtje. Er vliegen prachtige roofvogels, arenden, haviken en uilen en wie weet mogen toeschouwers helpen assisteren.

LAZY SUNDAYS Op alle zondagen is het Openluchttheater open van 13.00-17.00 uur. Dan kunnen bezoekers lekker luieren in het gras, borrelen met vrienden en genieten van een heerlijk optreden. Voor deze zondagen is het bestellen van tickets niet nodig. Bij de entree betalen bezoekers 2,50 euro per persoon en daarvoor krijgen ze een consumptie en is er rond 15.00 uur altijd verrassende live muziek.

PROGRAMMA JULI

Cowboy Billy Boem, zaterdag 8 juli

Ti-an-Guis, zondag 9 juli

Shirma Rouse, gospelkoor en band, vrijdag 14 juli

Dirk van de Wal en Bart Brandjes, zondag 16 juli

Roofvogeldemonstratie, woensdag 19 juli

Quantro Ventos, zondag 23 juli

Martin Bommel, zondag 30 juli

Informatie van alle voorstellingen is te bekijken op: www.openluchttheaterede.nl. Via deze site kunnen ook kaarten voor de diverse voorstellingen worden besteld.