Open dag bij Novae Popschool

EDE Novae Popschool houdt zaterdag 3 september van 11.00 tot 15.00 uur de eerste open dag van het seizoen. ,,De start van het nieuwe schoolseizoen is hét moment waarop veel mensen willen beginnen met muzieklessen'', vertelt organisator Collin Leijenaar.

 

Hij vervolgt: ,,Een muziekinstrument bespelen is weer helemaal 'hip and happening'. We merken dat er veel interesse is om een muziekinstrument te bespelen. Ook ervaren we dat veel muzikanten die al een instrument bespelen graag extra coaching en tips willen. Speciaal voor iedereen die interesse heeft om lessen en coaching te krijgen hebben wij deze open dag georganiseerd."

PROEFLESSEN Tijdens deze proeflesdag maken bezoekers kennis met de docenten en kunnen zij gratis proeflessen volgen. Er worden proeflessen gegeven op drums, cajon, elektrische gitaar, akoestische gitaar, keyboard, piano en zang. Novae Popschool bestaat tien jaar en om dit jubileum te vieren krijgt iedereen die zich tijdens deze proeflesdag inschrijft voor les een instrument cadeau.

Naast de reguliere lessen kunnen gegadigden bij de popschool ook een korte cursus akoestische gitaar voor beginners, zang voor beginners, Kids Only Zang, Hiphop Lab, EDM Lab of bandcoaching volgen. Op zaterdagen zijn er uiteenlopende muziek-, cultuur- en art workshops.

VERNIEUWEND MUZIEKONDERWIJS ,,Novae Popschool is dé plek in Ede en omgeving om muziekles te krijgen. Of je nu een beginnende of gevorderde muziekfreak bent. De popschool is geen saaie, stoffige muziekschool of los docentencollectief, maar een moderne popschool die al meer dan tien jaar goede, hippe lessen aanbiedt door inspirerende docenten. Géén standaard lesmethode, maar een visie waarbij persoonlijke belangstelling en specifieke wensen centraal staan. Leeftijd maakt niet uit, iedereen is welkom. De popschool helpt muzikanten hun muzikale eigenheid te ontplooien zodat ze meer succes en vervulling in het leven krijgen. Onze missie is om bij te dragen aan een socialere samenleving door de kracht van vernieuwend muziekonderwijs. Het gezamenlijk musiceren versterkt het groepsgevoel en de discipline, evenals de sociale en emotionele vaardigheden. Bovendien leidt dit tot een positiever zelfbeeld en een hoger acceptatieniveau en respect voor anderen", besluit Leijenaar.

Novae Popschool bevindt zich aan de Hoorn 70 in Ede.

Meer info op popschool.eu/opendag