Kunstcafé bij SEC

EDE Het SEC Kunstcafé, met ruimte voor ontmoeting, mini-optredens en presentaties, wordt weer gehouden op vrijdag 5 februari om 20.00 uur. De maandelijkse duo-expositie wordt ingevuld door Sander van Soelen met streetart en graffiti en Rob Broek met schilderijen en cartoons.

Bewegingskunstenaar Evelien Altena vertelt over haar werk en wil samen met anderen bewegingstheater ontwikkelen voor het komende Popupfestival. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden. Het festival zal deze keer in het centrum van Ede plaatsvinden. Op bijzondere wijze popt overal cultuur op. Op www.popupfestival.nl is meer informatie te vinden. Culturele groepen en kunstenaars kunnen zich opgeven voor deelname aan het Popupfestival. Tot slot is Koen Heiwegen te zien en te horen in het SEC Kunstcafé. Koen is een zeer talentvolle jonge DJ. Hij maakt zijn eigen muziek waarbij hij allerlei stijlen weet te mixen. De dertienjarige DJ vertelt daarover en laat het één en ander horen. Meer over het programma en de medewerkende kunstenaars is te vinden op www.sectheater.nl.

De bedoeling van het Kunstcafé is om mensen en organisaties de gelegenheid te geven opeen laagdrempelige manier kennis te maken met kunst en kunstinitiatieven in de regio Ede. Het gaat om alle takken van kunst: theater, muziek,

digitale kunst, dans en beeldende kunst. e entree van het Kunstcafé is gratis.