Jan Pool bij Man United Bennekom

BENNEKOM De Christelijke mannenbeweging Man United Bennekom houdt voor mannen uit de omgeving op donderdag 14 april weer een inspirerende avond met Jan Pool als gastspreker. In het decor van Kaasboerderij Hoekelum (Edeseweg 122) worden de mannen ontvangen om een avond te ontspannen, te ont-moeten (niet moeten) en zich te laten inspireren. Mannen van alle leeftijden zijn van welkom om deze avond bij te wonen en kennis te maken met Man United. Vanaf 19.30 is de inloop met koffie en om 20.00 uur start het programma. De toegang is gratis en voor koffie wordt gezorgd.

Jan Pool is een gepassioneerd spreker en is voornamelijk bekend door zijn boeken waaronder 'Buitensporige genade', 'Help ik ben een man' en 'Droom in uitvoering'. Naast spreker en schrijver is Jan Pool voorganger van een gemeente in Haarlem en betrokken bij het werk van de stichting 'Vrij Zijn'. Tijdens deze avond neemt Jan Pool zijn luisteraars mee in het thema 'Tegen de stroom in' en deelt verhalen over zijn onstuimige verleden en hoe daar opeens verandering in kwam.

Man United wil mannen inspireren en aanmoedigen om hun verantwoordelijkheid te nemen en verschil te maken in hun omgeving. Mannen worden uitgedaagd om met elkaar na te denken en keuzes te maken op de vragen van het leven: In welke relaties wil ik investeren en waarom? Hoe is mijn aandacht voor mijn vrouw of hoe ga ik om met de leegte als er geen partner in mijn leven is? Waar besteed ik mijn tijd aan, waar liggen mijn prioriteiten? Waar geef ik mijn geld aan uit, wanneer heb ik genoeg of hoe ga ik om met de strijd om rond te komen? Hoe zit het met mijn relatie met God, waarop baseer ik mijn keuzes? Man United start bij één man die bewuste keuzes maakt en hiermee verschil wil maken in zijn omgeving. Met vier andere mannen wordt een 'Team' gevormd om regelmatig bij elkaar te komen en het leven te delen. Mannen die van elkaar leren, elkaar aanmoedigen en scherpen. Deze teams vormen samen de 'Club', een plaats waar mannen uit de teams elkaar ontmoeten en vrienden, buren familie of collega's meenemen om gewoon en geheel vrijblijvend een goede avond te hebben.

Meer informatie op www.manunited.nl/bennekom.