• PR ZVV Ede

Zoubeir Hadi versterkt ZVV Ede

EDE Zoubeir Hadi (zaalvoetbalteam PFC/ Pro Sport Centrum (Apeldoorn) zal met ingang van het seizoen 2018/2019 de selectie van eerste divisionist ZVV Ede  versterken.

Na het aantrekken van doelman Pascal Klarenbeek heeft ZVV Ede voor komend seizoen een nieuwe versterking binnen.

Met de komst van de 25-jarige Edenaar Zoubeir Hadi krijgt de selecte van trainer Paul Prins steeds meer vorm.

Hadi heeft al heel wat zaalvoetbalervaring op zak.  Zo speelde de aanvaller eerst bij LZV / Kuypers in Lichtenvoorde. De club waar ook zijn plaatsgenoten Anouar Tighadouini en Michel van den Brink speelden. Verder speelde de aanvallend ingestelde speler in de eredivisie bij WSV en in de eerste divisie bij PFC/ Pro Sport Centrum Apeldoorn. Afgelopen seizoen behaalde Hadi nog de titel met PFC/ Pro Sport Centrum in de eerste divisie. Hij scoorde liefst 26 keer.

Zoubeir Hadi was ook een smaakmaker tijdens het bekende SDS '55 zaalvoetbaltoernooi. Meerdere malen werd hij uitgeroepen tot beste speler van het toernooi. Op het veld kwam hij uit voor DTS Ede. DUNO D en FC Jeugd.

BLIJ De Edenaar – die vlakbij de nieuwe topsporthal Cees van der Knaap' woont – is blij met zijn overstap.

,,Ik kijk er naar uit om het zaalvoetbal in Ede naar een nog hoger niveau te tillen. De doelstelling van ZVV Ede in de eerste divisie is handhaving, maar ik ben ervan overtuigt dat we in de middenmoot kunnen meedraaien'', laat de nieuwe ZVV Ede speler weten.

Hadi had het goed naar zijn zin in Apeldoorn, maar de aanvaller kon vanwege privé omstandigheden en ambitie een langer verblijf niet combineren.

,,WSV en PFC gaan komend seizoen fuseren. Ze willen de trainingsintensiviteit verhogen naar vier keer per week. Dat is te veel voor mij. Toen technisch manager Henry Snetselaar mij belde was ik onder de indruk van de plannen van ZVV Ede", gaat de aanvaller verder.

ZVV Ede heeft met Hadi een ervaren speler binnengehaald. De Edese zaalvoetballer hoopt jonge jongens te kunnen helpen, maar wil vooral belangrijk zijn in het veld.

,,Ik ben een kartrekker met de nodige ervaring, dat kan zeker helpen. Een aantal jongens van het team ken ik goed, dat scheelt. Ik ben ervan overtuigt dat er nog mooie dingen staan te gebeuren", besluit Zoubeir Hadi.

Technisch manager Henry Snetselaar verwacht veel van de nieuweling.

,,Van een speler die afgelopen seizoen 26 doelpunten heeft gemaakt in de eerste divisie mogen we vanzelfsprekend iets verwachten, maar ik ben vooral blij dat Hadi de wetten van de eerste divisie kent, dat is belangrijk. Met zijn ervaring kan hij hoe dan ook andere spelers naar een hoger niveau tillen."