• Theo Beumer

Wegen ZVV Ede en Khalid Aoulich scheiden

EDE De 19-jarige Khalid Aoulich stopt bij ZVV Ede. Er is vanuit de club onvoldoende vertrouwen om door te gaan met de topscorer van afgelopen seizoen.

Technisch manager Henry Snetselaar geeft uitleg bij dit verrassende nieuws.

,,ZVV Ede heeft bepaalde ambities, die denk ik ook wel zichtbaar zijn. Om dingen te kunnen bereiken is honderd procent toewijding van elke selectiespeler ontzettend belangrijk. Als dit voor een speler niet haalbaar is, om welke reden dan ook, dan moeten we helaas afscheid van elkaar nemen. Ook als we daarmee een erg goede zaalvoetballer verliezen."

Snetselaar hoopt op korte termijn nog een vervanger te kunnen presenteren.  

Voor Aoulich (archieffoto) blijft het dus bij slechts een seizoen zaalvoetbal bij ZVV Ede. De Veenendaler heeft nog even tijd om een nieuwe club te vinden. Dat geldt ook voor het veldvoetbal, waar Khalid Aoulich halverwege dit seizoen al stopte bij AFC.

Tot 15 juni kunnen spelers overschrijving aanvragen bij de KNVB.

SELECTIE Voor het volgende seizoen 2018/2019 bestaat de selectie van ZVV Ede vooralsnog uit de volgende spelers: Robbin Koenders (K), Pascal Klarenbeek (K), Achraf Benahmed, Mitchell Snetselaar, Gudo van Dronkelaar, Joost van Dam, Rob van Eem, Kamal Bendadi, Zoubeir Hadi en Jeffrey van Zwam.