Vrouwen TweeVV zijn deze keer Invicta de baas

EDE In Wageningen speelden de volleybalvrouwen van TweeVV tegen Invicta en weer werd het een vijfsetter. In januari ontvingen de vrouwen deze tegenstander in Ede. Toen wonnen de Wageningsen in een vijfsetter. Deze keer nam TweeVV revanche.

Twee sets lang domineerde TweeVV. De vrouwen waren scherp en aanval, blok en verdediging verliepen uitstekend. Maar het lukte niet om dit spel vol te houden want in de derde set sloeg het ineens om en lukte niets meer. Ook de wisselspelers kregen het team niet op de rails. Invicta rook haar kans en ging steeds beter spelen.

Aan het eind van de vierde set begon het bij TweeVV eindelijk weer te draaien. De vrouwen liepen, vanaf de stand van 23-15 voor Invicta, flink in, wat vertrouwen gaf voor de beslissende vijfde set. Daarin waren het de Edesen die, na een gelijkopgaande strijd, uiteindelijk met 16-18 de set én daarmee de wedstrijd naar zich toe trokken.

De mannen van TweeVV waren vrij. Zij spelen donderdag 18 februari om 20.00 uur in Nijkerk tegen NVC. De vrouwen treffen zaterdag 20 februari om 17.30 uur in Scherpenzeel Set-Up'69 2 als tegenstander.